Functioneel Dwars mechaniek - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Functioneel dwars mechaniek

Een bedbank met het functioneel dwars mechaniek is een bedbank, die na het uitklappen, een bed oplevert waarbij de bankbreedte de bedlengte wordt. Anders gezegd: men ligt langs de muur. Bij sommige modellen met dit systeem hoeft de bank niet helemaal uitgeklapt te worden wanneer er één persoon op komt slapen. Het verwijderen van de kussens is dan vaak voldoende.

Wanneer er twee personen van de bedbank gebruik gaan maken, kan men deze uitklappen over de lange kant. Doordat de slaaprichting langs de muur is, zal de totale uitgeklapte maat bijna net zo breed zijn als de bedbreedte. Hierdoor zijn bedbanken met dit mechaniek zeer geschikt voor smallere kamers.

De bedbanken met het functioneel dwars mechaniek worden vaak geleverd met een koudschuim-, binnenvering- of pocketveringmatras met een degelijke ondervering. U kunt dan denken aan een lattenbodem of metalen raster. Bij een groot aantal van dit soort bedbanken is er een ruim opbergvak aanwezig. Door de eenvoud van het mechaniek, heeft dit systeem een lange levensduur, afhankelijk van de gekozen stofkwaliteit en de mate van gebruik. Easy Living heeft een ruim assortiment bedbanken. Ontdek alle modellen!

 

Slaapbank Aslak in beweging van bed naar bank langs de muur
De beweging van de slaapbank Sly is hier te zien
15 Resultaten

Toon per:

Sorteren op: