Slaapbank Junus - Praktische slaapbank - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank Junus

Stel een vraag
de ingeklapte versie van de slaapbank Junus
Zo ziet het verstelbare hoofdeinde van het bed eruit van de slaapbank Junus
Lekker slapen tussen de leuningen van de slaapbank Junus

Slaapbank Junus

Slaapbank Junus met het Functioneel Dwars mechaniek

Slaapbank Junus hoort met de CLIC-CLAC systemen bij het functioneel dwars mechaniek die geheel op eigen manier samen te stellen zijn. Balder staat voor het onderstel dat wordt gekozen. Bij deze slaapbank is dat een onderstel van zwart metaal met gestoffeerde armleuningen. Het programma van de CLIC-CLAC systemen geeft u de keuze uit 6 verschillende onderstellen én dus keuze uit meerdere poot en armleuning opties. U heeft de keuze uit de volgende modellen:

Fraction (zonder armleuningen, zwarte metalen poot)
Balder (met eiken houten poot en armleuningen)
Aslak (zonder armleuningen, eiken houten poot)
Junus (met gestoffeerde armleuningen, zwart metalen poot)
Minimum (zonder armleuingen, chrome poot)
Mimer (brede gestoffeerde armleuningen, eiken houten poot)
Colpus (zonder armleuning, eiken houten poot)
Colpus black (zonder armleuning, zwarte houten poot)

Keuze voor de slaapbank gemaakt?

Als de keuze voor het onderstel is gemaakt, heeft u daarnaast ook keuze uit 4 verschillende matrassen: classic, pocketvering, latex of softspring. De matrassen verschillen allemaal qua matrasvulling, hardheid en comfort. U kiest het matras wat het beste past bij uw wensen en het gebruik van de slaapbank. U kunt de matrassen in onze showroom bekijken en uitproberen.
Het bedienen van de slaapbank Junus is erg eenvoudig

Wanneer de keuze voor het matras en het onderstel gemaakt is, bent u klaar voor de volgende keuze

Bent u uit uw wens welk onderstel en welk matras het beste bij u past? Dan kunt u daarna de kleur en stof kiezen. U kunt kiezen uit een vast gestoffeerde matras waarbij de stoffering aan het matras is vastgemaakt en de 'look' dus gecapitonneerd aan zal doen. Heeft u liever een losse hoes? Ook dat kan! Daardoor kunt u de stof gemakkelijk laten reinigen en in de toekomst de kleur van de slaapbank nog eens afwisselen waardoor u de bank gemakkelijk een andere uitstraling kan geven. Het is ook mogelijk om met een vast gestoffeerd matras te beginnen en later een losse hoes te kopen. Kortom tezamen met de keuze uit diverse stoffen en kleuren is de variatie mogelijkheid met deze modellen eindeloos.

Degelijk mechaniek

Het functioneel dwars mechaniek waartoe de CLIC-CLAC systemen behoren, heeft een zeer degelijk systeem en een goede lattenbodem. Onder deze lattenbodem, als u de bank omhoog haalt, is er een opbergruimte waar u bijvoorbeeld wat beddengoed in kunt leggen. Daarnaast is het systeem zeer gemakkelijk te bedienen en heeft u niet alleen een zit- en ligpositie, maar ook een tussenstand die de relaxpositie of lounge stand wordt genoemd. Daardoor leunt de bank iets meer achterover en u, anders gezegd, wat meer onderuit zal zitten.

Wanneer de slaapbank in de bed positie is geklapt, is het ook mogelijk om, bij al de modellen, het hoofdeinde in meerdere standen te verstellen. Door dit verstelbare hoofdeinde verandert de bedbank in een grote relax bank en kan er heerlijk onderuit tv worden gekeken of een boek worden gelezen. De systemen bieden een door u zelf samen te stellen comfort voor langdurig gebruik. Aangezien alle onderdelen los te bestellen zijn kunt u in de toekomst, indien noodzakelijk, ook eenvoudig een onderdeel vervangen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe matras of een nieuwe hoes. Anders gezegd een bank die langdurig dienst kan doen.

De slaapbank Junus is verkrijgbaar in de bedmaat 140 x 200.

Comfortabele slaapbank voor langdurig gebruik
Keuze uit 4 verschillende matrassen en 7 verschillende onderstellen
Gratis bezorging in heel Nederland (excl. de Wadden)
Voorzien van het Clic-Clac bedsysteem

In onze showroom hebben wij de modellen Aslak, Balder en Minimum staan. Daarnaast hebben wij ook alle 4 de matrassen aanwezig om uit te proberen en alle kleuren en stofstalen.

Afmetingen en prijzen

De prijs van de slaapbank Junus is o.a. afhankelijk van het soort matras dat u kiest. Onderstaande prijzen zijn de vanaf-prijzen met een classic gestoffeerd matras. Voor verder informatie over de prijsopbouw neemt u contact op met onze showroom.

Prijs met Classic matras met vaste stoffering vanaf:

€ 1.415 met Classic gestoffeerd matras bij bedmaat 140x200 cm.

Leverbaar met de Classic, Spring, Latex en Soft pocketspring matras.

Op verlanglijstje
Specificaties
Bankbreedte (in cm)

230

Bankdiepte (in cm)

97

Uitgeklapte maat (in cm)

140

Bedbreedte (in cm)

140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

43

Ondervering

Lattenbodem

Matras opties

Pocketvering

Bedsysteem

Clic-clac

Bekleding

Stof

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling