Bedkast met bureau #SpaceSavingSunday deel 7

Een bedkast met bureau; dat is nog eens ruimtebesparend! Deze #SpaceSavingSunday bekijken wij de diverse mogelijkheden die er zijn om zowel een slaapplek als een werkplek te combineren. Bij een bedkast met bureau kan je overdag het bureau gebruiken om aan te werken. Er zijn verschillende maten en systemen van de bureaus verkrijgbaar. Dit is per model bedkast verschillend.


Als het bed gebruikt moet worden dan ligt het aan welk systeem de bedkast heeft hoe u dit gemakkelijk kunt doen. Bij sommige bedkasten kunnen alle spullen op het bureau blijven staan en tover je het bed in een handomdraai tevoorschijn. Echter bestaan er ook systemen waarbij het bureau eerst leeggehaald moet worden en daarna ingeklapt, vervolgens kan het bed worden uitgeklapt. Door de bedkast te combineren met een bureau maakt je optimaal gebruik van de ruimte.

 

Uiteraard wil je graag dat de bedkast met bureau ook past bij jouw interieurstijl. Zowel de bedkast als het bureau is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kleuren. Een bedkast is eventueel ook uit te breiden met diverse opberg- én kledingkasten. Bij de bedkasten is er veel mogelijk qua keuze in matrassen, zodat je altijd een matras hebt dat past bij jouw wensen. Voor de keuze van een matras voor de bedkast is de maximale dikte die gekozen mag worden en het soort matrasvulling van belang.Bij de meeste bedkasten kan het beddengoed mee worden opgeklapt. In de bedkasten zitten altijd bevestigingsbanden die het matras en het eventuele beddengoed op hun plaats houden bij het in- en uitklappen.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van de bedkast met bureau? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij adviseren u graag vrijblijvend over alle opties.

Luxe slaapbank #SpaceSavingSunday deel 6 >