Bedkast Space - Hoge kwaliteit bedkast - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast Space

Bedkast Space Aanbieding
Space Bank 2 2 0
Bedkast Space 3 2 0
Space Romp En Frontkleuren
Space Frontkleuren

Bedkast Space

Bedkast Space kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit. Bovendien is het mechaniek zeer eenvoudig te bedienen en kost het weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen ook dagelijks te gebruiken valt. Dit programma heeft Dit programma heeft deze uitvoeringen voor de romp en de fronten. De romp kan in wit dekor, lichtgrijs, eiken structuur dekor, San Remo eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, zand dekor,kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Bedkast Space kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit. Bovendien is het mechaniek zeer eenvoudig te bedienen en kost het weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen ook dagelijks te gebruiken valt. Dit programma heeft Dit programma heeft deze uitvoeringen voor de romp en de fronten. De romp kan in wit dekor, lichtgrijs, eiken structuur dekor, San Remo eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, zand dekor,kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw.

De prijzen van de bedkasten zonder matras, bank, tafel of kasten ernaast beginnen bij:

€ 4.163, bij bedmaat 100x200 cm. AANBIEDING € 3.895
€ 4.405, bij bedmaat 140x200 cm. AANBIEDING € 4.095
€ 4.657, bij bedmaat 160x200 cm. AANBIEDING € 4.295
€ 5.302, bij bedmaat 180x200 cm. AANBIEDING € 4.795

De aanbouwbank is er in verschillende vormen en met of zonder armleuningen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u de prijs daarvan doorgeven.

In onze showroom hebben wij de bedkast Space uitgevoerd met een bank met aanbouwdeel inclusief 2 zijkasten zoals in de bijgevoegde animatie. De bedbreedte is bij deze uitvoering is 160 cm. Wij hebben in de showroom ook de bedkast Space met een bed van 140 cm. inclusief aanbouwtafel. In onze showroom kunnen wij u daarmee goed de mogelijkheden van de bedkast Space laten zien en uitleggen.

Belangrijke informatie m.b.t. de levering van de bedkast Space:

Bedkast Space kan voor een groot gedeelte gedemonteerd worden. Het grootste deel dat overblijft, is afhankelijk van de bedbreedte. Indien u twijfel heeft of het grootste deel over trap bij u naar binnen kan dan kunt u ons altijd even een video zenden van het trappenhuis. Op die manier kunnen wij inschatten of het wel of niet zou kunnen. U kunt uw video zenden naar ons WhatsApp nummer 0682941119. Nadat wij de bedkast op de door u uitgekozen plek gemonteerd hebben, nemen wij al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service!

Levering en montage zijn GRATIS in Nederland (excl. de Wadden).

Wilt u bijvoorbeeld tot slot een levering op de Waddeneilanden of in België?

Neem dan eerst contact met ons op over de eventuele mogelijkheid en meerprijs.

Specificaties

Kastbreedte (in cm)

115, 155, 175 195

Kastdiepte (in cm)

42

Kasthoogte (in cm)

230

Uitgeklapte maat (in cm)

213

Bedbreedte (in cm)

100, 140, 160, 180

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

70 cm. met een matras van 20 cm. dik

Uitklaprichting

Verticaal

Ondervering

Lattenbodem

Kleur

Eiken, Kernbeuken, Kernbeuken fineer, Lakkleuren, Leigrijs, Sonoma eiken, Wildeiken fineer, Wit