Bedkast Enna

Product folders

Kastbreedte (in cm) 213,5
Kastdiepte (in cm.) 40
Kasthoogte (in cm.) 112
Uitgeklapte maat (in cm) 123
Bedbreedte (in cm) 90
Bedlengte (in cm) 200
Uitklaprichting Horizontaal
Ondervering Lattenbodem
Kleur Sonoma eiken-wit

De bedkast Enna is een bedkast met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
De kast is slechts 40 cm. diep, terwijl er een volwaardig bed met een matrasmaat van 90x200 cm. uitgetrokken kan worden. De bedkast Enna 90x200 cm. is zeer eenvoudig te bedienen doordat er aan weerszijden mechanische veren gebruikt zijn. Het openen en sluiten wordt hierdoor een fluitje van een cent. De bedkast heeft een lattenbodem die samen met een goede matras, een bed voor dagelijks gebruik kan opleveren. Deze bedkast wordt ook vaak gebruikt bij instellingen waar 's nachts de nachtdienst gebruik van kan maken.

Standaard wordt de bedkast zonder matras geleverd. Wanneer u het dekbed mee op zou willen klappen, adviseren wij een matrasdikte van circa 16 cm. Het hoofdkussen kan niet mee opgeklapt worden, waardoor u daar een ander plekje voor zou moeten regelen. Wanneer u nog een eigen matras heeft, is het van belang te weten dat vullingen van traagschuim/memory foam/tempur of latex niet geschikt zijn voor gebruik in een bedkast. De bedkast moet altijd vast gemaakt worden aan de muur d.m.v. de bijgeleverde beugels.
In de bedkast Enna zitten standaard bevestigingsbanden die het matras en het eventuele beddengoed op hun plaats houden bij het in- en uitklappen. Het hoeslaken kunt u altijd om het matras heen laten zitten tijdens het in- en uitklappen. Wanneer het dekbed niet te dik is, kan dit probleemloos mee opgeklapt worden. Tevens zijn er aanbouwmogelijkheden bij deze bedkast. Zie de bijgevoegde PDF !
De bedkast wordt geleverd in de afgebeelde kleur Sonoma eiken met 1 witte baan in het midden.

De Bedkast Enna kan gekocht worden in onze webshop.

De bedkast komt bij ons aan in 4 colli en dient helemaal in elkaar gezet te worden. Wanneer de klant denkt dit met de montagehandleiding te kunnen doen dan behoort dat tot de mogelijkheden. Voor deze bedkast hebben wij derhalve 3 verschillende keuzes gemaakt:

Prijs zonder matras bij ophalen en zelfmontage: € 895,--

Prijs zonder matras bij levering en zelfmontage: € 970,--

Prijs zonder matras bij levering en montage door ons: € 1.095

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

Het grootste deel dat overblijft is het bedframe en heeft een maat van 200x90x7 cm. en moet wel bij u naar binnen kunnen. Een wenteltrap of een trap met een knik zouden voor problemen kunnen zorgen. Wij verzoeken u dan ook dit goed op te meten en contact met ons op te nemen wanneer er twijfel is.

De bedkast moet aan muur bevestigd worden. Het is daarom van belang dat het een degelijke muur van beton, steen of gipsbetonblokken is. Wanneer u dit niet weet, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.


WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Bedkast Enna kopen

Wilt u Bedkast Enna kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom