Bedbank kopen? Wij monteren gratis aan huis - Voor ieder budget
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank

Easy Living heeft de bedbank voor elk interieur. Onze specialisten staan graag voor u klaar voor al uw vragen. We adviseren u graag over de meest geschikte bedbank voor u. U kunt in onze ruime showroom meer dan 50 bedbanken bekijken en uitproberen. Service die u alleen bij Easy Living krijgt:

Meer dan 50 verschillende bedbanken
Probeer alle modellen in onze showroom
Beoordeeld met een 9!
Gratis bezorging en montage op het vasteland van Nederland
CBW- erkend

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen voor een showroombezoek? Dit kan door te bellen naar 020-633 11 61 of een e-mail te sturen naar info@slaapbanken.nl.

Ontdek de bedsystemen van Easy Living - Slaapbanken.nl of doe onze keuzehulp

Royal mechaniek
Comfort Plus mechaniek
Comfort Mechaniek
Functioneel mechaniek
Functioneel Dwars mechaniek

Bedbreedte (in cm)

Bedbank kopen van Easy Living?

Ideaal om ruimte te besparen, een bedbank. Wij hebben een ruim assortiment en de mogelijkheden voor uw nieuwe bedbank zijn zeer uitgebreid. U kunt ons aanbod online bekijken, maar wij vinden het ook erg gezellig als u langskomt in onze showroom. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u de modellen écht wilt voelen. Heeft u online gekeken en heeft u uw bedbank gevonden, maar niet in de juiste kleur? Geen zorgen. Bij Easy Living hebben we een ruime stofkeuze. Onze specialisten voorzien u graag onder het genot van een drankje van professioneel advies. Neem allereerst lekker een kijkje in ons assortiment. We hebben zowel eenpersoons bedbanken als tweepersoons bedbanken in ons assortiment.

Eenpersoons of tweepersoons bedbanken

Veel van onze bedbanken zijn verkrijgbaar als eenpersoons- én als tweepersoonsmodel. Een model vanaf 140 cm breed noemen we doorgaans een tweepersoons bedbank. Voor elke bedbank uit ons assortiment hebben we een productpagina. Hier vindt u alle relevante informatie, waaronder de breedte, hoogte, lengte en beschikbaarheid, online of in onze showroom. Dan krijgen wij ook vaak de vraag of de bedbank elke dag te gebruiken is. We hebben twee varianten, een variant voor incidenteel gebruik, maar ook voor dagelijks gebruik.

Bedbank, voor incidenteel en dagelijks gebruik

Op veel bedbanken van Easy Living kunt u gerust elke nacht slapen. Sommige modellen zijn meer geschikt voor incidenteel gebruik in bijvoorbeeld een gastenkamer. Onder andere de Napoli, Steve en Ronia zijn geschikter voor de gastenkamer. Bij deze ontwerpen leggen we de focus vooral op het design. Het bedsysteem, het soort matras en de bediening bepalen in hoeverre een bedbank dagelijks gebruikt kan worden. Twijfelt u aan de geschiktheid of wilt u meer informatie over specifieke modellen? Bel ons gerust met al uw vragen. U bereikt ons via 020-663 11 61.

Tweepersoons bedbanksystemen

Bedbanksystemen, zijn er meerdere systemen? Ja zeker, Easy Living heeft vijf verschillende soorten bedsystemen voor tweepersoons bedbanken. Afhankelijk van uw wens om een bedbank richting de kamer uit te klappen of dwars uit te klappen, hebben we verschillende bedsystemen.

U vindt in ons assortiment bedbanken in diverse stijlen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en we gaan graag met u in gesprek over de beste keuze voor u. Vrijwel alle bedbanken zijn verkrijgbaar als tweepersoons bedsysteem. In onderstaande tabel vindt u overzichtelijk de verschillende soorten bedsystemen uit ons assortiment:

De volgende bedbank systemen klappen richting de kamer uit

Het volgende bedbank systeem klapt dwars uit

Andere bedbank systemen

Ook voor eenpersoons bedbanken en afwijkende formaten hebben we bedsystemen. Slaapstoelen hebben we in veel kleuren, stoffen en dessins. Voor meer informatie kunt u altijd onze blog "Er kan altijd iemand blijven slapen op de slaapstoelen van Easy Living!" lezen. Voor de bedbanken vanaf twee meter breed hebben we de Minnie en Sogno lijn. U kunt ook voor de kleinere formaten bij ons assortiment bedbankjes kijken!

Bedbank matras

Afhankelijk van het soort bedsysteem hebben we de volgende matrasmogelijkheden:

Polyether
Binnenvering
Pocketvering
Latex
Koudschuim
Futon
Traagschuim
Boxspring

Doorgaans ligt het bedbankmatras op een latten-, of spiraalbodem. De ondervering van het matras bestaat doorgaans uit een metalen raster of lattenbodem. Enkele hebben extra opbergruimte, voor bijvoorbeeld beddengoed.

Vragen? Bel ons gerust!

Benieuwd naar welke bedbank het beste bij u past of heeft u vragen over een specifiek model? Onze specialisten voorzien u graag van advies. Ontdek dan ook de voordelen van een opklapbed, bedkast, slaapbank en nog veel meer.  Bel hiervoor naar 020-663 11 61 of vul onderstaand contactformulier in.

Laat u inspireren door Easy Living