Bedbank Marnix - Slaapbank voor iedere nacht - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank Marnix

Stel een vraag
Zitten Op De Slaapbank Marnix
Slapen Op De Bedbank Of Slaapbank Marnix

Bedbank Marnix

Bedbank Marnix met het ROYAL bedsysteem

De bedbank Marnix heeft de nieuwste pocketveringmatras met een dikte van circa 17 cm. en kan geleverd worden met een bedbreedte van 140 of 160 cm. Dit in combinatie met het Royal-uitklapsysteem, levert een uitermate comfortabel bed voor elke nacht op. Bovendien kan het hoeslaken kan mee opgeklapt worden. De twee zijkussens worden ook meegeleverd. Daarnaast heeft u namelijk de mogelijkheid om dit model Marnix met een longchair te kopen. Bij de slaapbank Marnix heeft u een ruime stofkeuze. Tot slot begroeten wij u graag in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te tonen.
Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Bedbank Marnix met het ROYAL bedsysteem

De bedbank Marnix heeft de nieuwste pocketveringmatras met een dikte van circa 17 cm. en kan geleverd worden met een bedbreedte van 140 of 160 cm. Dit in combinatie met het Royal-uitklapsysteem, levert een uitermate comfortabel bed voor elke nacht op. Bovendien kan het hoeslaken kan mee opgeklapt worden. De twee zijkussens worden ook meegeleverd. Daarnaast heeft u namelijk de mogelijkheid om dit model Marnix met een longchair te kopen. Bij de slaapbank Marnix heeft u een ruime stofkeuze. Tot slot begroeten wij u graag in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te tonen. In onze webshop is de slaapbank Marnix in de stof Ava Aqua in een aanbieding te verkrijgen met een bedmaat van 140 en 160 cm. breed.

De aanvangsprijzen van de slaapbank Marnix zijn:

140x200 v.a. € 2.803
160x200 v.a. € 3.120
140x200 met longchair v.a.€ 4.633(bankbreedte 256 cm.)
160x200 met longchair v.a.€ 4.908(bankbreedte 276 cm.)
Bedbank Marnix

Belangrijke informatie m.b.t. de levering van de bedbank Marnix:

Bedbank Marnix kan voor een groot gedeelte gedemonteerd worden. Het grootste deel dat overblijft, is afhankelijk van de bedbreedte. De diepte bedraagt 90 cm. de hoogte slechts 50 cm. en de lengte 165(bed 140) of 185(bed 160) cm. Indien u twijfel heeft of het grootste deel over trap bij u naar binnen kan dan kunt u ons altijd even een video zenden van het trappenhuis. Op die manier kunnen wij onder andere inschatten of het wel of niet zou kunnen. U kunt uw video zenden naar ons WhatsApp nummer 0682941119. Nadat wij de bank op de door u uitgekozen plek weer gemonteerd hebben, nemen wij al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service!

Levering en montage zijn GRATIS in Nederland (excl. de Wadden).

Wilt u bijvoorbeeld,tot slot, een levering op de Waddeneilanden of in België?

Neem dan eerst contact met ons op over de eventuele mogelijkheid en meerprijs.

Specificaties

Bankbreedte (in cm)

177, 197, 256, 276

Bankdiepte (in cm)

98

Uitgeklapte maat (in cm)

217

Bedbreedte (in cm)

16, 140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

59

Ondervering

Metalen raster

Matras opties

Pocketvering

Bedsysteem

Royal

Bekleding

Stof