Bedbank aanbieding Sly 140 blauw - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank aanbieding Sly 140 blauw

Stel een vraag
Dess. 528 donkerblauw

Bedbank aanbieding Sly 140 blauw

Als u op zoek bent naar een strak en luchtig model dan komt de bedbank Sly zeker in aanmerking! Bedbank Sly behoort tot het functioneel dwars mechaniek wat betekent dat er horizontaal langs de muur wordt geslapen. Hierdoor komt de Bedbank als bed minder ver de kamer in dan bij de andere modellen. Bedbank Sly is dus zeer geschikt voor de langere smalle kamers.

bedbank Sly

Wanneer er maar één persoon gebruik van de bedbank gaat maken hoeft u niet de gehele bedbank uit te klappen. Wanneer de rugkussens worden weggenomen is het bed voor 1 persoon namelijk direct klaar! Dit beddeel heeft een afmeting van 78 x200 cm. Extra handig: Bedbank Sly beschikt ook nog eens over een zeer groot opbergvak waar het beddengoed in kan worden opgeborgen! Wanneer u het zitgedeelte naar voren schuift bereikt u het opbergvak.Als u een tweepersoonsbed nodig heeft kantelt u het rugdeel wat rechtop staat naar beneden. Zo ontstaat er een bed van 140 x 200! Als matras heeft bedbank Sly een prima pocketveringmatras én kan deze bedbank met gemak regelmatig worden gebruikt als extra slaapplek bij u thuis. De bedbank Sly is uitgevoerd in een blauwe stof en met een zwart frame.

De prijs voor de bedbank Sly is € 1.095 i.p.v. € 1.371. Shop de de slaapbank Sly blauw in onze webshop.

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

De bedbank Sly zit verpakt in 3 kartonnen dozen en kan overal naar binnen. Wij monteren de bedbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service! Levering en montage zijn dus GRATIS.

Op verlanglijstje
Specificaties
Bankbreedte (in cm)

200

Bankdiepte (in cm)

94

Uitgeklapte maat (in cm)

140

Bedbreedte (in cm)

140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

41

Ondervering

Metalen raster

Matras opties

Pocketvering

Bedsysteem

Dwarsslaap systeem

Bekleding

Stof

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling