Opklapbed Ulisse desk

Kastbreedte (in cm) 167
Kastdiepte (in cm.) 31
Kasthoogte (in cm.) 220
Uitgeklapte maat (in cm) 214,2
Bedbreedte (in cm) 150
Bedlengte (in cm) 200
Uitklaprichting Vertikaal
Ondervering Lattenbodem

Bedkast Ullise desk is vertikaal uitklapbaar met een bedmaat van 150x200 cm. Deze bedkast hebben wij al in menig studio geleverd, daar het een ruimtewinner pur sang is. De desk klapt automatisch mee naar beneden als de bedkast wordt uitgeklapt.
De bedkast wordt standaard met een lattenbodem geleverd. Bedkast model Ulisse Desk is verkrijgbaar in melamine in de kleuren wit, perla, tortura, eiken zand, eiken mokka en 33 lakkleuren. Hierbij is het mogelijk om de romp in een andere kleur dan de frontpanelen of de tafel te kiezen. De keuze van afwerking is van invloed op de prijs. Tevens zijn er bijpassende matrassen leverbaar. Matrasdikte ongeveer 18 cm. Ook bestaat de mogelijkheid om het tafelblad in afwijkende kleuren van de romp te verkrijgen.
Het tafelblad is 135 x 79 cm. van omvang.
Kastbreedte: 167 cm
Uitgeklapte maat: 215 cm

Prijzen van de losse bedkast met romp en front en tafel in hetzelfde materiaal exclusief matras:

  • € 3.227 in Melamine wit
  • € 3.383 in andere Melamine kleuren
  • € 4.124 in alle Lakkleuren

In onze showroom hebben wij de Ulisse dining staan (zoals hier in de animatie) De desk klapt op vrijwel dezelfde manier mee naar beneden als de tafel.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Opklapbed Ulisse desk kopen

Wilt u Opklapbed Ulisse desk kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom