Waarom een slaapbank - Easy Living - Alles over slaapbanken
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Waarom een slaapbank?

Een logeerkamer kan soms best lastig in te delen zijn. Hij is niet altijd in gebruik en het is meestal ook niet de grootste ruimte in het huis. Je zult de kamer misschien ook voor andere doeleinden willen gebruiken. Kortom, je hebt vaak een ruimtebesparende oplossing nodig. Misschien heb je zelfs al een beetje nagedacht wat je wilt en zit je te twijfelen of een slaapbank iets voor jou is? Nou, dan is deze blog voor jou op het lijf geschreven. Wij zullen je zo goed mogelijk proberen uit te leggen waarom een slaapbank de beste oplossing is!

Een slaapbank ruimtebesparend

Allereerst is een slaapbank dus echt die ruimtebesparende oplossing. Naast dat een slaapbank (uiteraard) een bank is, biedt het natuurlijk ook de mogelijkheid om een bed te worden. Oftewel, je hebt twee functies in één meubelstuk! Dit lost gelijk het probleem op dat je de kamer kunt gebruiken voor meerdere doeleinden. Zo kun je het gebruiken als logeerkamer, maar ook bijvoorbeeld als leeskamer! Heb je helemaal niet zo’n groot huis en geen ruimte voor een logeerkamer, dan is een slaapbank ook de ideale
oplossing! Overdag is het dan gewoon jouw bank en ‘s avonds zou je het eventueel kunnen gebruiken als logeerbed! Zo kun je toch de gezellige logeerpartijtjes houden, ondanks dat je woning (of woonkamer) niet zo groot is. De logés kunnen dan gewoon op jouw "bank" slapen! En no worries, de slaapbank geeft jou (en jouw logé) genoeg comfort.

Lekker slapen op een slaapbank

Slaapbank met optimaal comfort

We kunnen ons voorstellen dat je misschien denkt dat slaapbanken niet voldoende comfort geven! Maar wees gerust, dit is absoluut niet het geval! Je hoeft niet bang te zijn om bij het ontbijt te horen dat jou logé niet lekker heeft geslapen (of dat je zelf niet meer lekker op jouw bank kunt zitten). Slaapbanken hebben doorgaans nogal een negatief imago! Veel mensen denken dat je niet lekker op een slaapbank kunt zitten en al helemaal niet lekker kunt slapen! Wij zijn het hier natuurlijk helemaal niet mee eens! Wij van Easy Living kunnen je ook geruststellen, want dit kan zeker wel met één van de slaapbanken van Easy Living! Wij hebben in onze showroom meer dan 50 verschillende slaapbanken staan en ze hebben allemaal hun eigen zitcomfort. Er zal dus sowieso wel één slaapbank tussen zitten die voldoet aan al jouw wensen! Hetzelfde geldt voor de lig kwaliteit. Dit heeft vooral te maken met het mechaniek van de slaapbank. Het is dan wel belangrijk om rekening te houden met het doel van de slaapbank. Dus hoe vaak je gebruikt maakt van de slaapbank en wat de beschikbare ruimte is. Wij hebben slaapbanken met de volgende mechanieken:

● Functioneel dwars mechaniek
● Functioneel mechaniek
● Comfort mechaniek
● Comfort plus mechaniek
● Royal mechaniek

Verschillende mechanieken

Je kunt via de linkjes meer informatie vinden over de verschillende mechanieken. Als je gezellig langskomt in de showroom dan kun je de verschillende mechanieken uitproberen. Onze adviseurs zullen je natuurlijk helpen en jullie zullen samen gaan kijken welke modellen het beste bij jouw behoeftes passen.

Dagelijks slapen op de slaapbank

Slaapbank voor dagelijks gebruik

Een slaapbank kun je dus heel goed dagelijks gebruiken bij de keuze voor het juiste mechaniek. In onze showroom zal je ervaren dat er zeker slaapbanken zijn die perfect zijn om dagelijk op te zitten én te slapen! Een slaapbank hoeft echt niet onder te doen voor een ‘echt’ bed! Wij verwelkomen je dan dus ook graag in onze showroom in Amsterdam! Wij snappen ook heel goed dat je een bank wilt, waarvan je blij wordt als je de kamer inloopt. Het gaat natuurlijk niet alleen om comfort, maar ook om de looks! Het moet wel binnen het interieur passen natuurlijk. Wij hebben daarom een ruim assortiment aan slaapbanken, want ja, zo veel mensen zo veel wensen! Je kunt daarom ook kiezen uit verschillende modellen, stoffen en kleuren! Wij kunnen je daarom ook verzekeren dat je een model zult vinden die perfect past binnen jouw eigen stijl. Wil je graag mee met de trends? Lees dan onze blog 'slaapbank, wat zijn de trends' en ontdek de laatste trends.

Slaapbank kopen bij Easy Living

Hebben wij je een beetje kunnen overtuigen en denk je dat een slaapbank iets voor jou is? Kom dan eens langs in onze showroom. Snel een slaapbank nodig? Wij hebben een aantal slaapbanken op voorraad, die wij sneller kunnen leveren.  Zo kun je lekker snel profiteren van jouw nieuwe slaapbank! Je kunt hiervoor kijken op onze webshop (binnen onze website). Vind je het toch een beetje spannend om online iets te kopen? Dan kun je ook onze webshop artikelen eerst komen uitproberen in de showroom. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Misschien is dit interessant voor u?