header image
Main menu

Bedkasten en opklapbedden voor groot slaapcomfort

Voor een efficiënt ingedeelde ruimte biedt Easy Living:

  • Een uitgebreid assortiment aan bedkasten en opklapbedden
  • Goede service en advies bij uw keuze
  • Verschillende stijlen bedkasten en opklapbedden

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en onze adviseurs staan u graag te woord om advies te geven.

Diverse modellen bedkasten en opklapbedden

Easy Living is dé speciaalzaak in slaapbanken, bedkasten en opklapbedden en heeft veel modellen in de showroom staan. Voor elke wens is er een passende oplossing te vinden. De bedkasten, kastbedden, opklapbedden of het Cubed zijn afhankelijk van de matraskeuze, geschikt voor permanent gebruik, of voor gasten.

Het merendeel van de bedkasten wordt uitgevoerd met een lattenbodem en is verkrijgbaar in verschillende bedmaten. Tevens heeft u een ruime matraskeuze. Al de hiernaast zichtbare bedkasten en opklapbedden kunt u in onze showroom bekijken, waar wij u van het juiste advies kunnen voorzien.

Voor meer informatie:

Bel 020-663 11 61 of neem contact op.

Resultaten 1 - 18 van 18

Bedkast Base Selecta Boone

De bedkast Base Selecta van de firma Boone is een vertikaal opklapbare bedkast of opklapbed met bedmaten van 90, 140, en 160x200 cm. De bedkast is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, wit eiken, berken en grijs eiken. De lighoogte met een matrasdikte van 20 cm. bedraagt 50 cm. De maximale matrasdikte is 22 cm. Kortom een prima bed voor een goede prijs !

Artikelgegevens

Bedkast Space

De bedkast Space is verkrijgbaar met een 20 cm. dikke matras. Tevens is er een bank voor de bedkast leverbaar en eventueel een tafel. Er zijn verschillende kasten leverbaar naast de bedkast.

Artikelgegevens

Bedkast Loft Boone

De bedkast Loft van de firma Boone is leverbaar met de bedmaten 140, 160 en zelfs 180 x 200 cm. De lighoogte is circa 70 cm. De matrasdikte kan 20-21 cm. bedragen. Tevens zijn er verschillende soorten kasten naast de bedkast te leveren en heeft u de keuze uit de kleuren wit, licht eiken, donker eiken. !!!Topproduct !!!

Artikelgegevens

Bedkast Ulisse

Moderne bedkast, kastbed of opklapbed met lattenbodem verticaal uitklapbaar met een bedmaat van 85, 115, 140, 150 & 160x200 cm. Deze bedkast heeft een diepte van slechts 31 cm. Deze bedkast is verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Artikelgegevens

Bedkast Base Selecta Horizontaal

Bedkasten horizontaal uitklapbaar in de breedtematen 90 en 140 cm. De bedkasten zijn leverbaar met of zonder zij- of bovenkasten en tevens zijn er diverse losse hang-, leg-, vitrine- en hoekkasten naast de bedkast te verkrijgen.

Artikelgegevens

Bedkast Cabrio In

Ruimte besparen doe je zo!!Luxueus horizontaal uitklapbaar opklapbed met bureaublad.Leren of werken en slapen op dezelfde plek.

Artikelgegevens

Bedkast Cubed 140 Boone

Vertikaal en horizontaal uitklapbare opklapbedden of bedkasten van de firma Boone zijn verkrijgbaar in de maten 90x200 cm. en 140x200 cm. Het opklapbed Cubed heeft een lattenbodem en kan in verschillende kleuren

Artikelgegevens

Bedkast Enna

De bedkast of het opklapbed Enna heeft een lattenbodem en een matrasmaat van 90x200 cm. De bedkast is leverbaar in de kleuren wit, licht eiken, noten en kernbeuken. Eventueel zelf te monteren.

Artikelgegevens

Bedkast Ulisse-dining

Ruimte besparen doe je zo!!Bedkast, inclusief lattenbodem, met tafel verticaal uitklapbaar met een bedmaat van 150x200 cm. Deze bedkast is een echte ruimtewinner. Ideaal voor in een Studio of werkkamer.

Artikelgegevens

Bedkast LGM

Draai-uitklap bedkast LGM. Een prachtige kast met veel opbergruimte en tevens een perfect 2-persoonsbed door middel van het draaien van de kast en het uitklappen van het bed.

Artikelgegevens

Bedkast Poppi

Horizontaal uitklapbare bedkast met een bedmaat van 85 of 110x200 cm. Deze bedkast heeft een diepte van slechts 31 cm. De bedkast wordt standaard met een lattenbodem geleverd. Het is ook mogelijk aan het frontpaneel een meeklappend bureaublad te verkrijgen.

Artikelgegevens

Bedkast Telemaco Work

Ruimte besparen doe je zo!!Bedkast, inclusief lattenbodem, met bureau verticaal uitklapbaar met een bedmaat van 85 x 200 cm. Op dezelfde plek werken en slapen.

Artikelgegevens

Bedkast Belluno

Bedkasten horizontaal uitklapbaar in de breedtematen 90 en 140 cm. De bedkasten zijn leverbaar met of zonder zij- of bovenkasten en tevens zijn er diverse losse hang-, leg-, vitrine- en hoekkasten naast de bedkast te verkrijgen.

Artikelgegevens

Bedkast Cubed 90 Boone

Vertikaal en horizontaal uitklapbare opklapbedden of bedkasten van de firma Boone zijn verkrijgbaar in de maten 90x200 cm. en 140x200 cm. Het opklapbed Cubed heeft een lattenbodem en kan in verschillende kleuren geleverd worden.

Artikelgegevens

Bedkast Venga

De bedkast of het opklapbed Venga heeft een lattenbodem en een matrasmaat van 90x200 cm.vele mogelijkheden. Op en naast deze bedkast zijn verschillende kasten leverbaar Ook heeft u keuze uit 5 kleuren.

Artikelgegevens

Bedkast Lollipop stapelbedkast

Horizontaal uitklapbare STAPEL BEDKAST met één bed van 85x200 en één van 80x200 cm. Deze stapel bedkast heeft een diepte van slechts 31 cm. De bedkast wordt standaard met een lattenbodem geleverd en is leverbaar in vele kleuren.

Artikelgegevens

Bedkast Armadi

Bedkasten vertikaal uitklapbaar in de breedtematen 86, 110, 140 en 2x80 cm. De bedkasten zijn leverbaar met of zonder bovenkast en tevens zijn er diverse losse hang-, leg-, vitrine- en hoekkasten naast de bedkast te verkrijgen.

Artikelgegevens

Bedkast BredaNova/Rivatop

Bedkasten zowel horizontaal als verticaal uitklapbaar.Hang- en legkasten, hoekkasten, vitrinekasten en boekenkasten in vele maten.

Artikelgegevens