Keuzehulp slaapbanken - Wij helpen u graag! -slaapbanken.nl
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbanken

Slaapbanken zijn onder te verdelen in verschillende categorieën afhankelijk van het gebruik. Wanneer u hieronder in de keuzehulp slaapbanken aangeeft hoe u de slaapbank denkt te gaan gebruiken, komt u weer een stap verder in de keuzehulp.

Welke slaapbank voor welk gebruik?

Bij de keuze voor de juiste slaapbank helpen wij u graag op weg via onze keuzehulp slaapbanken. Onze eerste belangrijke vraag die wij altijd stellen is: "Hoe gaat u de slaapbank gebruiken?" Gaat u er zelf iedere nacht op slapen? Dan wel zeer regelmatig? Of wordt de slaapbank incidenteel door gasten gebruikt? De mate van gebruik bepaalt logischerwijs ook hoe intensief bijvoorbeeld het mechaniek en het matras etc. wordt gebruikt. Ook heeft u wellicht meer eisen aan het comfort en gemak in het gebruik van het bed als u er zelf iedere nacht op moet slapen. Wij hebben diverse slaapbanken met verschillende bedsystemen in ons assortiment. Via de keuzehulp proberen wij u een goede uitleg te geven over de bedsystemen, passend bij de mate van gebruik. Wij geven uitleg en advies, maar u bent altijd vrij om zelf te bepalen wat u vindt welke slaapbank het beste bij u past. Al onze slaapbanken bevinden zich in het hogere segment. Het is dan aan u de keuze hoe gek u het bijvoorbeeld wilt maken voor uw logees. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u zeer waardevolle gasten een goede nachtrust gunt.

De meeste slaapbanken zijn te kiezen in diverse bedmaten. Ook is het dus goed om u zelf af te vragen wat voor bedmaat u zoekt. Na het kiezen van het juiste model gaat u over tot de stofkeuze. Deze is vaak voor iedere slaapbank zeer ruim. U kunt dus een mooie stof kiezen die past bij u stijl. Soms is het zelfs ook mogelijk om een andere matrasvulling te kiezen voor een ander comfort.