Iedere nacht of zeer regelmatig gebruik? Keuzehulp slaapbank
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbanken: iedere nacht of zeer regelmatig?

De slaapbanken die onder deze categorie vallen kunt u nog verder verdelen in slaapbanken welke echt geschikt zijn om dagelijks te beslapen en slaapbanken die geschikt zijn om zeer regelmatig gebruikt te worden. Klik hieronder op uw keuze!

Iedere nacht of zeer regelmatig?

Slaapbanken die iedere nacht of zeer regelmatig gebruikt gaan worden hebben uiteraard meer te verduren. Daarom is het belangrijk dat deze slaapbanken een bedsysteem hebben van zeer hoge en zware kwaliteit. Wij adviseren daarom het Royal of Comfort Plus mechaniek. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van de slaapbank. Uiteraard ligt de investering die u doet bij één van deze type slaapbanken hoger. De systemen die geschikt zijn voor deze hoge mate van gebruik beschikken altijd over een mechaniek waarbij het zitten en slapen gescheiden is van elkaar. Bij het veranderen van bank naar bed hoeft u niet eerst zit- of rugkussens weg te halen. Met een draaiende beweging komt er een apart matras tevoorschijn. Het mechaniek is van een zeer zware en sterke kwaliteit. Logischerwijs hebben deze type slaapbanken ook altijd een kwalitatief goed matras inbegrepen. Tegen een meerprijs is er soms ook de keuze om een ander soort matras te kiezen. Uw molton en hoeslaken kunt u om het matras heen laten zitten met het in- en uitklappen. De deken en kussens moeten elders worden opgeborgen. In onze showroom hebben wij de diverse systemen staan, zodat u zelf het zit- en ligcomfort kunt testen. Ook zullen wij u alle verschillen laten voelen, zodat u zelf een goed beeld kunt creëren. Uiteindelijk komt u wellicht bij een geschikt model terecht. Vervolgens kunt u dan de stoffencollectie van de slaapbank gaan bekijken. Zo kunt u de slaapbank een uiterlijk gaan geven die bij u past.

Wij bezorgen en monteren de slaapbanken gratis in Nederland (excl. de Wadden). Wij zetten de slaapbank neer op de gewenste plaats en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee. Zo kunt u meteen gebruik maken van uw nieuwe slaapbank!