Voordelen van een opklapbed - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Voordelen van een opklapbed

Voordelen van een opklapbed

Waarom is een opklapbed geschikt voor u? Wij leggen graag aan de hand van de voordelen van een opklapbed aan u uit wanneer een opklapbed een goede keuze kan zijn.

Een opklapbed is ruimtebesparend

Het grootste voordeel wat u met een opklapbed gaat bereiken, is het besparen van ruimte. U hoeft namelijk niet altijd een bed in de kamer te laten staan als u het bed niet gebruikt. Zeker voor de incidentele logeerpartij is het eigenlijk zonde dat een bed de kamer vult terwijl er geen logees zijn. Zou het dan niet ideaal zijn als het bed alleen tevoorschijn komt als u het nodig heeft? Een opklapbed is overdag opgeklapt en wordt indien gewenst uitgeklapt tot bed. Ideaal toch?!

Een opklapbed is multifunctioneel

Als u wilt kunt, u het opklapbed ook multifunctioneel maken. Uiteraard kunt u een opklapbed gewoon “los” bestellen en is het bed overdag mooi opgeklapt en weggewerkt in een kast. Wat echter ook tot de mogelijkheden behoort, is dat u het opklapbed combineert met een tafel, bureau óf bank. Op die manier wordt het multifunctioneel en bent u nog meer ruimtebesparend bezig. Overdag is het bed omhoog geklapt en zit er een tafel, bureau of bank aan de bedkast vast. Deze kan gebruikt worden voor de allerdaagse dingen zoals eten, werken, relaxen etc. Als ’s avonds het bed nodig is, verandert het meubel in een handomdraai in een bed.

Bekijk voor deze oplossingen eens ons assortiment opklapbedden met tafel of opklapbedden inclusief bank.

Een opklapbed werkt heel makkelijk

U hoeft niet bang te zijn dat het heel zwaar is om het opklapbed uit te klappen of weer in te klappen. De opklapbedden van Easy Living gaan namelijk zeer gemakkelijk op en neer! De gasveren ondersteunen u handeling, waardoor het opklapbed heel gemakkelijk te bedienen is. Zelf eens proberen? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen.

Voordelen Van Een Opklapbed

Een opklapbed past in ieder interieur

Een opklapbed is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in veel verschillende afwerkingen. U hoeft niet perse vast te zitten aan een standaard saaie witte kast. Door de vele mogelijkheden is een opklapbed te kiezen die past bij uw interieur.

Een opklapbed is van hoge kwaliteit

Het voordeel van een opklapbed kopen bij Easy Living is dat u een opklapbed koopt van hoge kwaliteit. Dit betekent dat u er heel lang plezier van gaat hebben. Zelf als u een keer gaat verhuizen is het opklapbed goed te demonteren en in uw nieuwe woning weer te monteren. Door het kopen van een opklapbed van Easy Living investeert u in kwaliteit en levensduur

Enthousiast geworden van de voordelen van onze opklapbedden? Wees dan een keer welkom in onze showroom om onze collectie te bekijken. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u vrijblijvend advies te geven.