Bedbank aanbieding Sly 140 blauw

Bankbreedte (in cm) 200
Bankdiepte (in cm) 94
Uitgeklapte maat (in cm) 140
Bedbreedte (in cm) 140
Bedlengte (in cm) 200
Bedhoogte (in cm) 41
Ondervering Metalen raster
Matras opties Pocketvering
Bedsysteem Dwarsslaap systeem
Bekleding Stof

Als u op zoek bent naar een strak en luchtig model dan komt Bedbank Sly zeker in aanmerking!
Bedbank Sly behoort tot de dwarsslapers wat betekent dat er horizontaal langs de muur wordt geslapen. Hierdoor komt de Bedbank als bed minder ver de kamer in dan bij de andere modellen. Bedbank Sly is dus zeer geschikt voor de langere smalle kamers.

Wanneer er maar één persoon gebruik van de Bedbank gaat maken hoeft u niet de gehele Bedbank uit te klappen. Wanneer de rugkussens worden weggenomen is het bed voor 1 persoon namelijk direct klaar! Dit beddeel heeft een afmeting van 78 x200 cm.
Extra handig: Bedbank Sly beschikt ook nog eens over een zeer groot opbergvak waar het beddengoed in kan worden opgeborgen! Wanneer u het zitgedeelte naar voren schuift bereikt u het opbergvak.
Als u een tweepersoonsbed nodig heeft kantelt u het rugdeel wat rechtop staat naar beneden. Zo ontstaat er een bed van 140 x 200!
Als matras heeft Bedbank Sly een prima pocketveringmatras én kan deze Bedbank met gemak regelmatig worden gebruikt als extra slaapplek bij u thuis.
Bedbank Sly is uitgevoerd in een blauwe stof en met een zwart frame.

De prijs voor de Bedbank Sly is € 1.095 i.p.v. € 1.133, ook te koop hier in onze webshop

De Bedbank aanbieding Sly is ook leverbaar in een rode stof.

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

De Bedbank Sly zit verpakt in 3 kartonnen dozen en kan overal naar binnen. Wij monteren de Bedbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service! Levering en montage zijn dus GRATIS.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Bedbank aanbieding Sly 140 blauw kopen

Wilt u Bedbank aanbieding Sly 140 blauw kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom