Slaapbankje

Op zoek naar een slaapbank die niet zo groot is? Dan hebben wij wellicht het slaapbankje dat u zoekt! Als de kamer waar het slaapbankje in komt niet zo groot is, dan is het fijn om een wat kleinere slaapbank te kiezen. Een slaapbankje is tegenwoordig echt een toevoeging aan uw interieur. Veel slaapbanken in ons aanbod worden in eerste instantie niet herkend als slaapbankje. Easy Living biedt u de beste modellen aan, maar vooral veel ruimtebesparing!

  • Een score van 9,0 op basis van meer dan 300 reviews
  • Een showroom waar u vrijblijvend de slaapbankjes kunt uitproberen
  • Vakkundig advies van ervaren personeel
  • Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
  • Veilige aankoop: CBW-erkend

Tover uw slaapbankje om tot een bed

Een slaapbankje kan ervoor zorgen dat u de kleinere ruimte toch multifunctioneel kunt inrichten! Ieder slaapbankje heeft zijn eigen stoffencollectie waardoor u een slaapbankje kunt kiezen die past bij uw wensen. Op deze pagina laten wij alle slaapbankjes in onze collectie zien die in de breedte als bank wat minder ruimte innemen en dus wat kleiner zijn dan gemiddeld.

Kom vrijblijvend langs bij onze showroom in Amsterdam om alle slaapbankjes uit te proberen.

Een slaapbankje; voor als de ruimte niet zo groot is

Een kleinere slaapbank is prettig als u niet heel veel ruimte heeft, maar de ruimte toch efficiënt wil inrichten. Een slaapbank is de ideale oplossing als u ruimte wil besparen. U heeft namelijk zowel het zitten als het slapen in 1 meubel verwerkt. De bedbanken in onze collectie kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Overdag kunt u heerlijk genieten van een prettig zitcomfort en ’s avonds tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn.

Ieder slaapbankje heeft zijn eigen stoffencollectie waardoor u een slaapbankje kunt kiezen die past bij uw wensen.

Afmetingen van een slaapbankje

In onze slaapbank en bedbank collectie vindt u diverse soorten slaapbankjes en bedsystemen met verschillende afmetingen. Op de productpagina kunt u zien in welke bankbreedte, bedbreedte en bedlengte de bedbank beschikbaar is.

Voor elke nacht of incidenteel gebruik?

Het grootste gedeelte van onze collectie is geschikt voor dagelijks gebruik. Een aantal van de slaapbanken is vooral te gebruiken als gastenbed.

Het bedsysteem, soort matras en de bediening zijn bepalend voor de geschiktheid van een bedbank als permanent bed of als gastenbed. Twijfelt u aan de geschiktheid van een bepaald model slaapbankje? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Slaapbankje kopen?

Wij hebben in onze showroom in Amsterdam een grote collectie slaapbankjes. Bij ons kunt u meerdere soorten slaapbankjes bekijken en proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een bedbank een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw slaapbank gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden.

Meer weten over een slaapbankje?

Heb je vragen over een slaapbankje die je graag aan ons wil stellen? Je kan op diverse manieren contact met ons opnemen: