Slaapbank dwarsslaper - Easy Living - Easy Living .nl
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank dwarsslaper

Slaapbank dwarsslaper

Een dwarsslaper is een slaapbank, die na het uitklappen, een bed oplevert waarbij de bankbreedte de bedlengte wordt. Anders gezegd: men ligt langs de muur. Het voordeel bij dit systeem is dat de bank niet helemaal uitgeklapt hoeft te worden bij één persoon. Het verwijderen van de kussens is dan al voldoende. De dwarsslapers leveren we veelal met een koudschuim-, binnenvering- of pocketveringmatras en een degelijke ondervering. Bij een groot aantal dwarsslapers is er een ruim opbergvak aanwezig. Door de eenvoud heeft het systeem een lange levensduur. Afhankelijk van de gekozen stofkwaliteit en de mate van gebruik verlengt u deze nog verder.

Laat uw slaapbank bij uw thuisbezorgen
Ook bereikbaar per WhatsApp
Breed assortiment aan slaapbanken
Veilig shoppen met het CBW-keurmerk
Grote showroom in Amsterdam

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

5 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Icon Aanbod Groen
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies Groen
Vakkundig advies
Icon Bezorging Groen
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

Wat is een dwarsslaper slaapbank?

Een dwarsslaper is een bedbank, die na het uitklappen, een bed oplevert waarbij de bankbreedte de bedlengte wordt. Anders gezegd: men ligt langs de muur. Het voordeel bij dit systeem is dat wanneer er één persoon op hoeft te slapen de bank niet helemaal uitgeklapt dient te worden. Het verwijderen van de kussens is dan vaak voldoende. De dwarsslapers worden vaak geleverd met een koudschuim-, binnenvering- of pocketveringmatras met een degelijke ondervering. Bij een groot aantal dwarsslaper slaapbanken is er een ruim opbergvak aanwezig. Door de eenvoud heeft het systeem een lange levensduur, afhankelijk van de gekozen stofkwaliteit en de mate van gebruik.

De horizontale uitklappende slaapbank versus de verticaal uitklappende slaapbank

Bij de slaapbanken kunt u kiezen tussen een horizontale variant of een verticaal uitklappende slaapbank. Wij noemen de horizontale variant de dwarsslaper. Bij een verticaal uitklappende slaapbank is de bedbank minder breed en heeft u dus een minder brede ruimte nodig dan bij een dwarsslaper. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal uitklappende slaapbank ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. Bij een slaapbank dwarsslaper ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticaal uitklappende bedbank aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een dwarsslaper aan één zijde of bij het voeteneinde moet uitstappen. Afhankelijk van de woonruimte en uw wensen kiest u welke variant het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij u helpen bij deze keuze.

De mogelijkheden van de slaapbanken

In onze uitgebreide showroom in Amsterdam hebben wij een ruime keuze aan dwarsslapers. Onze ervaren adviseurs kunnen u helpen een passende slaapbank te vinden bij uw wensen. Een belangrijke vraag in de keuze naar het juiste model slaapbank is of u er iedere dag gebruik van gaat maken of dat het bed incidenteel gebruikt gaat worden voor logees. Dit bepaalt namelijk o.a. de keuze voor de kwaliteit van het bedsysteem en het ligcomfort. Nadat u een geschikt model heeft gevonden is er ook nog de keuze uit een uitgebreide stoffencollectie waardoor u de slaapbank ook het uiterlijk kunt geven die bij u past.

Vragen over een slaapbank dwarsslaper?

Aangezien wij begrijpen dat de aanschaf van een slaapbank een investering is, nemen wij ook graag de tijd voor u! Onze showroom is goed te bereiken vanaf de ring A10. U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Mocht u voor uw bezoek aan onze showroom al vragen hebben neem dan contact met ons op. U kunt ons tijdens openingstijden bellen op 020-6631161 of het contactformulier invullen.

Openingstijden showroom

Maandag :13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 17.00 uur

Laat u inspireren door Easy Living