Slaapbank Trym - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank Trym

 1.974,00
De aangename slaapbank Trym
Trym Sofa Bed 521 P6 Web
Trym Sofa Bed 521 P3 Web
Trym Sofa Bed 521 P5 Web
Trym Sofa Bed 521 E2 Web
Trym Sofa Bed 521 E3 Web
Slaapbank Trym
Trym Sofa Bed 539 P2 Web
+1

Slaapbank Trym

Slaapbank Trym combineert verbluffend design met intelligente functionaliteit. Opvallende eikenhouten poten geven een eigentijdse uitstraling, terwijl het innovatieve dwars mechanisme ruimtebesparing mogelijk maakt. Slaapbank Trym is perfect voor smallere kamers.
Ook is slaapbank Trym is veelzijdig: verwijder de rugkussens voor een comfortabel eenpersoonsbed van 73 x 200 cm. De handige opbergzak zorgt voor nette beddengoedopslag. Voor een tweepersoonsbed is de slaapbank gemakkelijk te veranderen naar een bed met een breedte van 140 cm, verdeeld over twee afzonderlijke delen.
Het comfort wordt gewaarborgd door het hoogwaardige pocketveringmatras, geschikt voor regelmatig gebruik als extra slaapplaats. Trym is niet alleen een designmeubel, maar ook een functionele toevoeging die zich aanpast aan uw behoeften. De ideale combinatie van comfort, stijl en ruimtebesparing! Lees meer

Kleur Stoffering

521 Mixed Dance, Grey

539 Bouclé, Beige

 1.974,00
Op mijn verlanglijstje
Houd mij op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte wanneer het product weer op voorraad is.

Productinformatie

Twijfelt u over de kleur? Vraag dan gratis een staaltje aan! Wij hopen dat dit u helpt om de juiste beslissing te maken.

Deze slaapbank staat NIET in onze showroom.
Wat hebben wij wel in onze showroom? Wij hebben ruim 50 slaapbanken in onze showroom, waaronder meerdere slaapbanken van deze fabrikant en uiteraard de stofstalen.
U kunt bij ons terecht voor ervaren advies over slaapbanken. Wees welkom!

Belangrijke informatie m.b.t. de levering van de slaapbank:

De slaapbank zit verpakt in kartonnen dozen en kan overal naar binnen. Wij monteren de slaapbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service!
Levering en montage zijn GRATIS in Nederland (excl. de Wadden).
Wilt u graag een levering op de Waddeneilanden of in België?
Neem dan eerst contact met ons op over de eventuele mogelijkheid en meerprijs.

Let op: € 100,- retour bij uw aankoop als u kiest voor zelfmontage! Wij bezorgen uw slaapbank op de begane grond en u zet de slaapbank zelf in elkaar. Door de duidelijke gebruiksaanwijzing is dit prima te doen! Noteer bij de bestelling in het opmerkingen veld dat u kiest voor zelfmontage en wij zorgen ervoor dat u € 100,- retour ontvangt.

Levering vindt afhankelijk van uw woonplaats binnen 4 – 6 weken plaats. Heeft u een uiterlijke datum? Neem dan eerst contact op met onze medewerkers om dit te bespreken.

Slaapbank Trym: Prachtig design met ultieme functionaliteit

Slaapbank Trym is niet zomaar een slaapbank; het is een perfecte combinatie van schitterend design en functionaliteit. Het eerste wat in het oog springt, zijn de prachtige eikenhouten poten, die de bank een eigentijdse uitstraling geven.
Een van de meest opvallende kenmerken van Slaapbank Trym is het innovatieve functioneel dwars mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat u langs de muur kunt slapen, waardoor het bed minder ruimte in de kamer inneemt. Dit is met name handig als u een langere, smallere kamer heeft. Met een breedte van 200 cm en een inname van slechts 140 cm in de kamer, past Trym perfect in uw ruimte.
Eén van de vele voordelen van Slaapbank Trym is de veelzijdigheid ervan. Als u slechts één gast heeft die komt logeren, hoeft u niet de volledige slaapbank uit te klappen. Verwijder eenvoudig de rugkussens, en u creëert een comfortabel eenpersoonsbed met afmetingen van 73 x 200 cm. De handige grote opbergzak aan de onderkant van de bank biedt ruimte om beddengoed op te bergen, zodat alles netjes opgeborgen blijft.
Wanneer u echter behoefte heeft aan een tweepersoonsbed, is Slaapbank Trym snel en gemakkelijk aan te passen. Het onderste beddeel kan rechtop worden gezet, waarna de poten aan de onderkant worden uitgetrokken. Vervolgens kan dit beddeel naar voren worden gehaald. Vervolgens kunt u het tweede beddeel wat rechtop staat omlaag klappen. Uiteindelijk ontstaat er een tweepersoonsbed met een breedte van 140 cm, verdeeld over twee afzonderlijke beddelen.
Het comfort van Slaapbank Trym wordt gegarandeerd door het hoogwaardige pocketveringmatras, dat regelmatig gebruik als extra slaapplaats toestaat. Met deze slaapbank Trym haalt u niet alleen een prachtig designmeubel in huis, maar ook een functioneel meubelstuk dat zich aanpast aan uw behoeften. Het is de ideale aanvulling voor elke ruimte waarin comfort, stijl en functionaliteit samenkomen.

Specificaties

Bankbreedte (in cm)

200

Bankdiepte (in cm)

93

Bedbreedte (in cm)

140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

39

Uitgeklapte maat (in cm)

140

Uitklaprichting

Langs de muur

Matras vulling

Pocketvering

Kleur Stoffering

521 Mixed Dance, Grey, 539 Bouclé, Beige

Levertijd

4 – 6 weken

In showroom te bekijken?

521 Mixed Dance, Grey, 539 Bouclé, Beige