Gratis stofstaaltje aanvragen bij Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Stofstalen

Gratis stofstaaltje aanvragen

Twijfelt u over de kleur? Bestel dan op deze pagina uw gratis stofstaaltje.

Op deze manier kunt u in de rust van uw eigen huis bepalen of u een juiste keuze maakt. Let bij de keuze van uw stofstaaltje erop dat niet alle slaapbanken in alle stoffen kunnen. Kies dus het juiste stofstaaltje uit op deze pagina passend bij de slaapbank.

Alle stoffen hebben hun eigen nummer en naam. De beschikbare stoffen voor uw slaapbank vind u op de productpagina van uw slaapbank.

Bij ons zijn we ervan overtuigd dat de juiste stof een wereld van verschil kan maken voor uw slaapbank. Ontvang kosteloos stofstaaltjes om onze materialen persoonlijk te ervaren voordat u een beslissing neemt.

Hoe werkt het?

Kijk op de productpagina van de slaapbank waarin u geïnteresseerd bent in welke stoffen deze te bestellen is.

Vervolgens heeft u wellicht één of meerdere stoffen waar u over twijfelt. Selecteer dan op deze pagina de stoffen die u aanspreken en voeg ze toe aan uw winkelwagen.

Vul eenvoudig het formulier in met uw naam en adresgegevens, en wij sturen u gratis stofstaaltjes van de geselecteerde stoffen toe. Geen verborgen kosten of verplichtingen.

Binnen enkele dagen ontvangt u een envelop met uw gratis stofstaaltjes. Voel, bekijk en ervaar de stoffen in het comfort van uw eigen huis. Neem de tijd om te beslissen welke stof het beste past bij uw behoeften en smaak. Bent u tevreden met uw keuze?

U kunt eenvoudig uw favoriete slaapbank bestellen via onze webshop. Wij zorgen daarna voor de perfecte levering van uw slaapbank.

Bij Easy Living streven we ernaar om uw ervaring met stoffen zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Begin vandaag nog uw ontdekkingsreis en vraag uw gratis stofstaaltjes aan! Want de perfecte slaapbank begint met de perfecte stof.