Slaapbank Luoma - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank Luoma

 1.604,00
Luoma Sofa Bed 300 P2 Web
Luoma Sofa Bed 300 P6 Web
Luoma Sofa Bed 300 P3 Web
Luoma Sofa Bed 300 P5 Web
Luoma Sofa Bed 300 E5 Web
Luoma Sofa Bed 300 E1 Web
Luoma Sofa Bed Icon 23
Luoma Sofa Bed 302 P2 Web
+1

Slaapbank Luoma

Ontdek het moderne en compacte design van de slaapbank Luoma. Deze veelzijdige bank verandert eenvoudig in een 2-persoonsbed met het no-zag spring matras van 140 x 200 cm, perfect voor gasten. Dankzij het compacte formaat is Luoma ideaal voor kleine woonkamers, slaapkamers of logeerkamers. Het speelse karakter met contrasterende bies voegt een opvallend accent toe aan het ontwerp. Met het handige vouwmechanisme vernadert u de bank moeiteloos naar een bed. Slaapbank Luoma is een stijlvolle oplossing voor ruimteoptimalisatie zonder concessies te doen aan stijl. Lees meer

Kleur Stoffering

300 Weda, Sand

302 Weda, Blue

 1.604,00
Op mijn verlanglijstje
Houd mij op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte wanneer het product weer op voorraad is.

Productinformatie

Twijfelt u over de kleur? Vraag dan gratis een staaltje aan! Wij hopen dat dit u helpt om de juiste beslissing te maken.

Deze slaapbank staat NIET in onze showroom.
Wat hebben wij wel in onze showroom? Wij hebben ruim 50 slaapbanken in onze showroom, waaronder meerdere slaapbanken van deze fabrikant en uiteraard de stofstalen.
U kunt bij ons terecht voor ervaren advies over slaapbanken. Wees welkom!

Belangrijke informatie m.b.t. de levering van de slaapbank:

De slaapbank zit verpakt in kartonnen dozen en kan overal naar binnen. Wij monteren de slaapbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service!
Levering en montage zijn GRATIS in Nederland (excl. de Wadden).
Wilt u graag een levering op de Waddeneilanden of in België?
Neem dan eerst contact met ons op over de eventuele mogelijkheid en meerprijs.

Let op: € 100,- retour bij uw aankoop als u kiest voor zelfmontage! Wij bezorgen uw slaapbank op de begane grond en u zet de slaapbank zelf in elkaar. Door de duidelijke gebruiksaanwijzing is dit prima te doen! Noteer bij de bestelling in het opmerkingen veld dat u kiest voor zelfmontage en wij zorgen ervoor dat u € 100,- retour ontvangt.

Levering vindt afhankelijk van uw woonplaats binnen 4 – 6 weken plaats. Heeft u een uiterlijke datum? Neem dan eerst contact op met onze medewerkers om dit te bespreken.

Slaapbank Luoma: Compact design gecombineerd met functionaliteit

Ontdek het moderne en compacte design van de slaapbank Luoma. Een stijlvol meubel dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar nog eens functioneel is.
Deze veelzijdige bank transformeert eenvoudig in een 2-persoonsbed, waardoor je gasten met kunt ontvangen dankzij het no-zag spring matras met de afmetingen van 140 x 200 cm.
De Luoma slaapbank is de perfecte keuze voor kleine woonkamers, slaapkamers of logeerkamers, dankzij zijn compacte formaat. De bies in de andere kleur geeft de slaapbank Luoma een speels karakter.
Het vouwmechanisme maakt een moeiteloze transformatie van bank naar bed mogelijk, waardoor de Luoma zich gemakkelijk aanpast aan verschillende gebruikssituaties.
In geopende toestand biedt het een uitnodigend bed, terwijl het in gesloten toestand een minimalistisch ontworpen bank is die de ruimte optimaal benut in kleinere wooncontexten. Luoma is de ideale oplossing voor wie streeft naar ruimteoptimalisatie zonder in te leveren op stijl.

Specificaties

Bankbreedte (in cm)

150

Bankdiepte (in cm)

92

Bedbreedte (in cm)

140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

41

Uitgeklapte maat (in cm)

200

Uitklaprichting

Naar voren toe

Matras vulling

No-zag spring

Kleur Stoffering

300 Weda, Sand, 302 Weda, Blue

Levertijd

4 – 6 weken

In showroom te bekijken?

Nee