Slaapbank aanbieding Real 140 grijs

Bankbreedte (in cm) 199
Bankdiepte (in cm) 98
Uitgeklapte maat (in cm) 217
Bedbreedte (in cm) 140
Bedlengte (in cm) 200
Bedhoogte (in cm) 57
Ondervering Metalen raster
Matras opties Pocketvering
Bedsysteem Twilight
Bekleding Stof

Slaapbank Real is een absolute topper!
Deze slaapbank onderscheidt zich o.a. door het hoogwaardige pocketvering matras van 16 cm. dik. Dit comfortabele matras in combinatie met het sterke Twilight mechaniek zorgt ervoor dat deze slaapbank zeer geschikt is om dagelijks te beslapen.

slaapbank Real in beweging

Het mechaniek kan op een eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank te hoeven verwijderen. Bij slaapbanken met dit mechaniek worden de zit- en rugkussens dus niet gebruikt als onderdeel van het bed. Het hoeslaken kan om het matras heen blijven zitten tijdens het in- en uitklappen. Het dekbed en de hoofdkussens dient u elders op te bergen. Deze slaapbank heeft een matrasmaat 140x200 cm. en is uitgevoerd in een antraciet gemêleerde stof.

Alleen in deze stof bedraagt de prijs nu € 2.375 i.p.v. € 2.512, ook te koop hier in onze webshop

De slaapbank aanbieding Real ook verkrijgbaar met een bedmaat van 160x200 cm. Klik hier !.

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

Wanneer wij de slaapbank Real bij u komen leveren, is het van belang om te weten dat deze bedbank voor een groot gedeelte gedemonteerd kan worden. Het grootste deel dat overblijft heeft een maat van 170x90x70 cm. en moet wel bij u naar binnen kunnen. Een wenteltrap of een trap met een knik zouden voor problemen kunnen zorgen. Wij verzoeken u dan ook dit goed op te meten of om contact met ons op te nemen.
Wij monteren de slaapbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service!
Levering en montage zijn dus GRATIS.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Slaapbank aanbieding Real 140 grijs kopen

Wilt u Slaapbank aanbieding Real 140 grijs kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom