Slaapbank 2 persoons Concept

Op zoek naar een royaal tweepersoons slaapbank? Dan hebben wij mogelijk de slaapbank die u zoekt! Wanneer u bijvoorbeeld over een studio beschikt is het ideaal om uw bank en bed in één te combineren. Veel 2 persoons slaapbanken in ons aanbod worden in eerste instantie niet eens herkend als slaapbank. Easy Living biedt u veel ruimtebesparing aan, maar bovenal de beste modellen!

  • Gratis bezorgd in heel Nederland excl. de Wadden
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Op maat gemaakte slaapbanken
  • Veilig shoppen met het CBW-keurmerk
  • Kom langs bij onze showroom in Amsterdam

 

Aanbod

 

Een 2 persoons slaapbank; de ruimtebesparende oplossing

Als u kiest voor een 2 persoons slaapbank heeft u het gemak van een bank en bed in één. Overdag kunt u genieten van het zitcomfort van de bank en mocht het nodig zijn dan tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn. Op deze manier kunt u veel ruimte besparen, omdat u niet meer hoeft te kiezen tussen een bank of een bed. Wij hebben een grote collectie 2 persoons slaapbanken. Een bedbank is vaak beschikbaar in meerdere modellen, bedmaten (zoals 140, 160 en 180 cm breed) en uitvoeringen. Er zijn diverse stoffen en kleuren mogelijk om uw 2 persoons slaapbank de uitstraling te geven die het beste bij u past.

Slaapbank tweepersoons voor dagelijks gebruik

Uiteraard gaan wij bij Easy Living gaan altijd voor de beste kwaliteit. Voor dagelijks gebruik adviseren wij echter graag de slaapbanken met het twilight mechaniek. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het mechaniek en de stabiele bodem die erin wordt gebruikt. Het metalen mechaniek kan op een eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank te hoeven verwijderen. Het zitgedeelte is gescheiden van het slaapgedeelte. Mede doordat het hoeslaken om het matras kan blijven zitten, is dit onmiskenbaar een pré bij dagelijks gebruik. Bij een aantal bedbanken is er een opbergruimte voor de hoofdkussens aanwezig. In deze slaapbank bedsysteem kunnen matrassen vanaf 14 cm dik. Er zijn al slaapbanken die een 16 cm, 18 cm of zelfs 20 cm dikke matras is het mechaniek hebben verwerkt! Vaak is er ook nog de keuze uit meerdere soorten matrassen, zodat u een ligcomfort kan uitkiezen die het beste bij u past.

Slaapbank 2 persoons kopen?

Wij hebben in onze showroom in Amsterdam een grote collectie 2 persoons slaapbanken. Bij ons kunt u meer dan 50 verschillende soorten slaapbanken bekijken en proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een bedbank een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw slaapbank gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden.

Vragen over de slaapbank 2 persoons?

Heeft u vragen over de 2 persoons slaapbanken die u graag aan ons wil stellen? U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen:

Telefoon:                           020-663 11 61                    (ma t/m za)

Whatsapp:                         06-82941119                      (di t/m za)

e-mail:                                 info@slaapbanken.nl

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.