Een goede slaapbank, kan dat? - Easy Living - Ruim assortiment
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Een goede slaapbank, kan dat?

Ja, absoluut! Een goede slaapbank bestaat zeker en is een waardevolle aanvulling op elk huis. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat niet alle slaapbanken gelijk zijn en dat er enkele belangrijke criteria zijn waarmee u rekening moet houden om voor u de juiste slaapbank te vinden. Ontdek enkele kenmerken van een goede slaapbank.

Een comfortabel matras

Het belangrijkste aspect van een slaapbank is het comfort. Een goede slaapbank moet een matras hebben die geschikt is voor een goede nachtrust. Kijk dus vooral naar modellen met matrassen die minstens 14 cm dik zijn en gemaakt zijn van hoogwaardig schuim of pocketveren. Vindt u het lastig om zelf het juiste matras te vinden? Vraag dan gerust hulp in onze showroom.

Een eenvoudig te gebruiken mechanisme

Een slaapbank van hoge kwaliteit moet gemakkelijk kunnen worden omgezet van een bank naar een bed en vice versa. Kies voor modellen met soepele en duurzame mechanische systemen die gemakkelijk te hanteren zijn. Bij al onze producten staat productinformatie, waar u kunt zien of de slaapbank van hoge kwaliteit is.

Slaapbank van goede kwaliteit

Een goede slaapbank is duurzaam

Investeer in een slaapbank van goede kwaliteit met een stevig frame en duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat de slaapbank lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Je kiest altijd voor stijl

De esthetische waarde van de slaapbank is ook belangrijk. Kies een stijl en ontwerp dat past bij de inrichting van uw huis en bij uw persoonlijke smaak. Bij een speciaalzaak als Easy Living vindt u meerdere modellen, waardoor er altijd wel een slaapbank te vinden is in uw gewenste stijl. Dit gaat natuurlijk samen met het duurzame aspect. Als u lang gebruik van de slaapbank maakt, wilt u natuurlijk ook dat het design u niet gaat vervelen.

Een fijn onderhoudsgemak

Op een slaapbank moet natuurlijk ook geleefd worden en dat betekent dat er soms vlekken op komen. Het is daarom fijn als uw slaapbank makkelijk is schoon te maken en te onderhouden. Kies altijd een stof die past bij uw levenssituatie. Heeft u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren in huis? Dan kunt u het best gaan voor een onderhoudsvriendelijke stof of (kunst)leder.

Een goede slaapbank koopt u bij Easy Living

Het is belangrijk om tijd te nemen om verschillende opties te vergelijken, de matras uit te proberen en de slaapbank in actie te zien voordat u een beslissing neemt. Bij Easy Living ben u daarvoor van harte welkom in onze showroom. Bij ons kunt u 50 verschillende slaapbanken bekijken en uitproberen. Onze adviseurs kunnen u helpen met de juiste keuze voor uw nieuwe slaapbank, zodat u kunt genieten van zowel een comfortabele zitplaats als een goede nachtrust wanneer dat nodig is. Als u nu al wilt weten welke variant het beste bij u past kunt u onze keuzehulp doen. Anders zien we u natuurlijk graag in onze showroom in Amsterdam.

Misschien zijn deze slaapbanken interessant voor u?