Horizontaal opklapbed

Bij een horizontaal opklapbed ligt u langs de muur. Bij deze bedkasten is de ruimte die ingenomen wordt iets breder dan de lengte van het bed. De totale diepte die de bedkast nodig heeft bij het uitklappen is minder dan bij de verticale variant, waardoor deze modellen geschikter zijn voor smallere ruimtes. De horizontale bedkasten hebben wij in meerdere uitvoeringen en bedmaten beschikbaar. Voor zowel een éénpersoons als tweepersoons horizontale bedkast kunt u bij ons goed terecht!

  • Een score van 9,0 op basis van meer dan 300 reviews
  • Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
  • Vakkundig advies van ervaren personeel
  • Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
  • Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119

Bespaar ruimte met een horizontale bedkast

Afhankelijk van uw woonruimte kiest u een passende bedkast. Voor smallere ruimtes is een horizontale bedkast geschikt, omdat het bed minder ver de kamer in uitklapt. Bij een horizontale bedkast ligt u met uw lichaam langs de kast van het bed, bij een verticaal opklapbed ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. U stapt aan één zijde uit het bed of via het voeteneinde. Bij een horizontale bedkast óf opklapbed is de kast lager van hoogte dan bij de verticale bedkast. Hierdoor houdt u wellicht een deel van de muur erboven vrij voor bijvoorbeeld wandplanken of u kunt spullen op de kast zetten. Sommige horizontale bedkasten programma’s bieden de mogelijkheid om een bijpassende opzetkast te kopen waardoor u extra opbergruimte creëert boven de bedkast en dus optimaal gebruikmaakt van de ruimte.

Een- of tweepersoons horizontaal opklapbed

Of u nou op zoek bent naar een eenpersoons, tweepersoons of stapelbedkast, wij hebben het! Wij beschikken in onze collectie ook over horizontale bedkasten die gecombineerd kunnen worden met een bureau, zoals de bedkast Flat. De meeste bedkasten programma’s hebben ook bijpassende opbergkasten om uw kamer compleet en efficient in te kunnen richten. De bedkasten verschillen onderling van elkaar in o.a. uitvoering en maatvoering. Wij kunnen u in onze showroom de verschillen uitleggen en u helpen de bedkast te vinden die bij uw wensen passen.

Bezoek onze showroom van 600 m² of neem contact op

Kom langs bij onze showroom om een horizontale bedkast te bekijken en uit te proberen. We zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Naast horizontale opklapbedden en bedkasten bieden we ook ruimtebesparende slaapbanken aan. U profiteert bij alle modellen van gratis bezorging & montage binnen Nederland, exclusief de Wadden. We begrijpen dat de keuze voor uw bedkast of opklapbed een investering is, daarom nemen we graag de tijd voor u. Vragen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.