Eenpersoons bedkasten

Eenpersoons bedkasten zijn ruimtebesparend én comfortabel. Koop een bedkast bij Easy Living en wij leveren en monteren de kast gratis bij u thuis. U heeft bij ons keuze uit opklapbedden met bedbreedtes variërend van 80 tot 180 centimeter. De eenpersoons bedkasten bekijkt en test u in onze showroom in Amsterdam.

  • Gratis bezorging en montage
  • Al 30 jaar speciaalzaak voor bedkasten
  • Grote showroom van 600 m2 in Amsterdam
  • We zijn CBW-erkend

Heeft u een vraag over onze bedkasten? Neem dan contact op door te bellen naar 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119.

Assortiment eenpersoons bedkasten

Hier komt het assortiment.

Eenpersoons bedkast kopen

Het kopen van een eenpersoons bedkast kan enkel in onze showroom in Amsterdam. In de showroom heeft u de mogelijkheid om de modellen te bekijken en uit te proberen. Ons ervaren personeel voorziet u graag van passend advies. Bedkasten bezorgen en monteren we gratis. Easy Living heeft bedkasten in verschillende uitvoeringen en met diverse toepassingen:

  • Verticale bedkast
  • Horizontale bedkast
  • Bedkast inclusief bank
  • Bedkast met tafel of bureau
  • Stapelbed

Andere bedkasten en opklapbedden

Een groot deel van onze collectie bedkasten en opklapbedden is beschikbaar in verschillende afmetingen, waardoor veel kasten zowel als eenpersoons als tweepersoons bedkast verkrijgbaar zijn. Op de productpagina van de bedkasten vindt u per model de beschikbare afmetingen. Bent u op zoek naar een andere soort bedkast of opklapbed? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Wat is een bedkast?

Een bedkast is ideaal als u ruimte wilt besparen in bijvoorbeeld uw slaapkamer, logeerkamer of eenpersoons studio. Een bedkast is namelijk een inklapbaar bed: u klapt hem eenvoudig op in een kast. Zo staat het bed er alleen wanneer u hem nodig heeft en neemt hij de rest van de dag geen ruimte in beslag. Een goed voorbeeld van een bedkast die weinig ruimte inneemt is bedkast Uno:

Bedkasten zijn uit te breiden met kastmodules, tafels, bureaus en banken. Kijk op de productpagina van de kasten voor meer informatie, zoals de exacte afmetingen.

Eenpersoons bedkasten van Easy Living zijn eenvoudig te gebruiken. Dankzij de gasveren is het optillen en opklappen van het bed geen enkel probleem. Bij de meeste bedkasten kan het beddengoed mee worden opgeklapt. Ook zijn de kasten voorzien van bevestigingsbanden die het matras en eventueel beddengoed op hun plaats houden.

Showroom

Bekijk en probeer onze bedkasten uit in onze showroom van 600 m2. U vindt de Easy Living showroom op het volgende adres:

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH Amsterdam

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.