Bedkast 1 persoons verticaal - Ruimtebesparend - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast 1 persoons verticaal

1 persoons bedkast verticaal

Bent u op zoek naar een 1 persoons bedkast verticaal? Deze bedkasten hebben wij in verschillende modellen en uitvoeringen. Zo kunt u de verticale 1 persoons bedkast kiezen die het beste bij uw ruimte past. Op deze pagina kunt u de beschikbaren modellen bekijken. Liever in het echt uitproberen! Kom dan langs in onze showroom.

Gratis bezorging en montage op het vaste land
Ervaren adviseurs
Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

9 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

De voordelen van een 1 persoons bedkast verticaal

Voor dagelijks gebruik, de logé of uw (klein)kind kan het ideaal zijn om een bedkast te hebben dat overdag niet te veel ruimte inneemt. Een bedkast is in combinatie met een goed matras zeer geschikt om dagelijks te gebruiken. Dankzij de aanwezige gasveren kost het nauwelijks kracht om de bedkast 1 persoons in én uit te klappen. Sommige modellen kunnen ook met gemak door een kind worden in- en uitgeklapt! Ook handig: bij de meeste bedkasten kan het beddengoed mee worden opgeklapt als u hiermee rekening houdt bij de keuze van de matrasdikte. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden.

Easy Living, de bedkasten speciaalzaak

Kom langs bij onze showroom om de 1 persoons bedkasten verticaal te bekijken en uit te proberen. Wij hebben meerdere varianten die wij u kunnen laten zien en denken graag met u mee! Wij begrijpen dat de keuze voor een bedkast of opklapbed een investering is, daarom nemen wij graag de tijd voor u. Easy Living is goed bereikbaar vanaf de ring A10. We bezorgen en monteren uw bedkast 1 persoons gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden. Ons eigen, ervaren montageteam draagt zorg voor een goede en veilige montage van uw opklapbed. Vragen? Bel ons gerust op 020-6631161 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06-82941119.

Laat u inspireren door Easy Living