Bedkast 1 persoons met bureau - Multifunctioneel - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast 1 persoons met bureau

1 persoons bedkast met bureau

Een bedkast 1 persoons met bureau biedt overdag het gemak van een werkplek en 's avonds het comfort van een heerlijk bed! In onze collectie hebben wij diverse modellen beschikbaar. Bekijk op deze pagina de diverse bedkasten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom!

Probeer de bedkast in de showroom
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorgd en gemonteerd in Nederland (excl. de Wadden)

Heeft u wellicht nu al een vraag? Stuur gemakkelijk een bericht via WhatsApp naar 06 82941119 of neem telefonisch contact met ons op via 020 6631161.

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

3 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Icon Aanbod Groen
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies Groen
Vakkundig advies
Icon Bezorging Groen
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

Een bedkast 1 persoons: de ideale ruimtebesparing

Of u nou een bedkast zoekt voor dagelijks gebruik, uw logé of uw (klein)kind? Het is ideaal om een bedkast te hebben die overdag niet te veel veel ruimte inneemt. Het mooie aan een 1 persoons bedkast met bureau is dat u ook nog overdag het bureau kunt gebruiken! Dankzij de aanwezige gasveren kost het nauwelijks kracht om de bedkast in én uit te klappen. Een kind kan het zeker weten ook uitvoeren. Bij de meeste bedkasten kunt u het beddengoed mee opklappen. U houdt bij de keuze van het matras dan rekening met de dikte. Uiteraard zijn onze adviseurs beschikbaar om u daar alles over te vertellen!

Onze bereikbaarheid

Kom langs bij onze showroom om de bedkasten te bekijken en uit te proberen. Wij hebben meerdere varianten die wij u kunnen laten zien en denken graag met u mee! Easy Living is goed bereikbaar vanaf de ring A10. We bezorgen en monteren uw bedkast gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden. Ons eigen, ervaren montageteam draagt zorg voor een goede en veilige montage van uw opklapbed. Wij begrijpen dat de keuze voor een bedkast of opklapbed een investering is, daarom nemen wij graag de tijd voor u. Vragen? Bel ons gerust op 020-6631161 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06-82941119.

Laat u inspireren door Easy Living