Bedkast Space horizontaal 1 persoons met bureau

Kastbreedte (in cm) 215
Kastdiepte (in cm.) 42
Kasthoogte (in cm.) 113 - 170
Uitgeklapte maat (in cm) 117 - 160
Bedbreedte (in cm) 90 - 140
Bedlengte (in cm) 200
Uitklaprichting Horizontaal
Ondervering Lattenbodem

De bedkast Space horizontaal uitklapbaar, behoort kwalitatief gezien tot de top bij de horizontaal uitklapbare bedkasten. De bedkast is verkrijgbaar in de bedbreedtematen 90 inclusief bureau. Zonder bureau is die ook verkrijgbaar met een bedbreedte van 140 cm. De bedkast Space is zeer gemakkelijk te gebruiken en niet zwaar om in- en uit te klappen. Als de spullen niet te hoog zijn kunnen ze zelfs op het bureau blijven liggen! De bedkasten zijn leverbaar met of zonder zij- of bovenkast en tevens zijn er diverse losse hang-, leg-, vitrine- en boekenkasten naast de bedkast te verkrijgen.
Op de hoogwaardige lattenbodem kunt u verschillende matrassen kiezen met een maximale dikte van 20 cm. De lighoogte bedraagt dan 52 cm. De diepte van de bedkast is 42 cm.
De romp en het front zijn leverbaar in de melamine kleuren wit, eiken, sonoma eiken, kernbeuken en leigrijs. Tevens kan de romp in de houtfineerkleuren kernbeuken en wilde-eiken. De frontpanelen kunnen buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren tegen meerprijs ook nog in hoogglans wit, hoogglans crème, mat lichtgrijs, mat steengrijs, lak lichtgroen, lak rood en lak blauw.
Breedte bij horizontaal uitklapbaar bed 90 x 200 cm: 215 cm, uitgeklapt 117 cm, hoogte 113 cm. zonder bovenkast.
Breedte bij horizontaal uitklapbaar bed 140 x 200 cm: 215 cm, uitgeklapt 160 cm, hoogte 170 cm. zonder bovenkast.

De prijs van de bedkast Space 1 persoons met bureau:

    • Bedmaat: 90 x 200 cm. Prijs: € 2.737

Wij hebben in de showroom de bedkast Space in de horizontale variant met een bed van 140 cm breed zoals in de bijgevoegde animatie. In onze showroom hebben wij ook de bedkast Space uitgevoerd met een bank met aanbouwdeel inclusief 2 zijkasten. De bedbreedte is bij deze uitvoering is 160 cm. Daarnaast hebben wij ook de bedkast Space vertkaal met een bedmaat van 100 cm inclusief aanbouwtafel. In onze showroom kunnen wij u goed de mogelijkheden van de bedkast Space laten zien en uitleggen.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Bedkast Space horizontaal 1 persoons met bureau kopen

Wilt u Bedkast Space horizontaal 1 persoons met bureau kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom