Bedkast horizontaal

Met een horizontale bedkast maakt u optimaal gebruik van de ruimte in huis. Zo tovert u uw bed tevoorschijn wanneer u gaat slapen en klapt u hem weer op wanneer de dag aanbreekt. Ideaal voor smallere ruimtes. Bij Easy Living kiest u uit horizontale bedkasten in diverse maten en uitvoeringen. Daarnaast profiteert u van:

  • Grote showroom van 600 m²: probeer een bedkast uit
  • Gratis levering en montage in Nederland (op de Waddeneilanden na)
  • CBW-erkende winkel: veilige aankoop
  • Horizontale bedkasten voor 1 en 2 personen

Bekijk ons online aanbod bedkasten en opklapbedden of bezoek onze showroom in Amsterdam waar u alle modellen kunt uitproberen. Voor advies op maat of andere vragen over onze horizontale bedkasten neemt u telefonisch contact met ons op via 020 6631161. Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar via 06 82941119.

Een horizontaal openklappende bedkast is ruimtebesparend

Een horizontale bedkast kiest u omdat deze past bij uw woning en omdat deze veel ruimte bespaart. Zo maakt u slim gebruik van uw ruimte en staat uw bed nooit onnodig in de weg. Horizontaal opklappende bedden zijn vooral interessant wanneer u een smallere kamer heeft en er dus niet veel ruimte is om een bed uit te klappen. Ook als u moet slapen in de ruimte waar u ook leeft, bijvoorbeeld in een studio, is een horizontaal opklapbed van meerwaarde in uw interieur. Een horizontale bedkast is ook te combineren met een bureau of bank ervoor om uw bedkast nog multifunctioneler te maken!

Hoe werkt een horizontale bedkast?

Een horizontale bedkast staat in de lengte tegen de muur aan. Het bed klapt daardoor minder ver de kamer in dan bij een verticale bedkast. ’s Avonds klapt u het bed eenvoudig open, zodat u kunt genieten van uw nachtrust. Overdag klapt u het bed weer in en profiteert u van extra leefruimte.

Bezoek onze showroom

Wij begrijpen heel goed dat u uw nieuwe bedkast eerst wilt zien, voordat u deze aanschaft. Wij nodigen u daarom uit in onze showroom van 600 m² in Amsterdam. We nemen graag de tijd om u alle modellen te laten zien, terwijl u onder het genot van een drankje de bedkasten uitprobeert.

Contact opnemen met Easy Living

Voor vragen of meer informatie over onze bedkasten of service stuurt u een bericht via WhatsApp naar 020 6631161 of neemt u telefonisch contact op via 06 82941119. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@slaapbanken.nl.