Verticaal opklapbed

Bij een verticale bedkast ligt u met het hoofdeinde tegen de muur. Bij deze bedkasten is de ruimte die ingenomen wordt iets breder dan de gewenste bedbreedte.

De verticale bedkasten hebben wij in meerdere uitvoeringen en bedmaten beschikbaar. Voor zowel een éénpersoons bedkast als tweepersoons bedkast kunt u bij ons goed terecht!

Het is tevens mogelijk om een verticale bedkast aan te schaffen met een bedlengte langer dan 200 cm. (Klik hier voor de beschikbare modellen met een bedlengte langer dan 200 cm).

  • Een score van 9,0 op basis van meer dan 300 reviews
  • Ruim aanbod van verticale bedkasten
  • Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
  • Vakkundig advies van ervaren personeel
  • Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
  • Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119.

Bespaar ruimte met een verticaal opklapbed of bedkast

Een verticale bedkast of opklapbed is de ideale oplossing als u meer ruime wil creëren. U kiest voor een bedkast wanneer u niet altijd een bed in de ruimte wil hebben staan. Als u over het bed wil beschikken klapt u het uit. Wanneer het bed niet nodig is en u overdag meer ruimte wil overhouden dan klapt u het bed op. Dankzij de efficiënte gasveren kost het nauwelijks kracht om de bedkast in én uit te klappen. Ook handig: bij de meeste opklapbedden kan ook het beddengoed mee worden opgeklapt als u hiermee rekening houdt bij de keuze van de dikte van het matras. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden.

Horizontale of verticale bedkast

Afhankelijk van uw wensen en woonruimte kiest u voor een verticaal of horizontaal opklapbed bedkast. Bij een verticale bedkast is de bedkast minder breed en heeft u dus een minder brede muur nodig dan bij de horizontale bedkast. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticale bedkast ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. Bij een horizontaal opklapbed ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticale bedkast aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een horizontale bedkast aan één zijde of bij het voeteneinde. Uiteraard kunnen onze adviseurs u hierbij helpen.

Verschillende soorten bedkasten

In ons assortiment vindt u verticale opklapbedden in diverse soorten en maten. Van éénpersoons tot tweepersoons bedden en leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ook hebben wij bedkasten met tafel, bureau en bedkasten met bank. Wij hebben ook verticale bedkasten met een bed langer dan 200 cm. in ons assortiment. Naast verticale bedkasten hebben wij ook een uitgebreide collectie ruimtebesparende slaapbanken.

Bezoek onze showroom

U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. We hebben een ruime showroom van 600 m² met meer dan 60 verschillende bedden. Onze showroom is goed te bereiken vanaf de ring A10 en we hebben voldoende parkeermogelijkheden.

Adres showroom

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen

Voor vragen over onze verticale opklapbedden of andere producten belt u ons via 020 663 11 61 of stuurt u een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119. We zijn bereikbaar op dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Stelt u liever uw vraag via onze website? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.