Slaapbanken die naar voren uitklappen - gemak- slaapbanken.nl
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbanken die naar voren uitklappen

De slaapbanken die naar voren uitklappen zijn onder te verdelen in slaapbanken waarbij het zitten en slapen gescheiden van elkaar zijn en slaapbanken waarbij de zit- en of rugkussens een onderdeel van de matras worden. Hieronder kunt u tussen deze 2 opties kiezen.

Slaapbanken die naar voren uitklappen: meerdere modellen beschikbaar.

De meeste slaapbanken in ons assortiment klappen naar voren toe uit. Er is dus genoeg keuze! U kunt deze slaapbanken wel onderverdelen in 2 categorieën, namelijk slaapbanken waarbij het zitgedeelte niets te maken heeft met het matras en slaapbanken waarbij de zit- en of rugkussens een onderdeel van de matras worden. Bij het systeem waar het zitgedeelte niets te maken heeft met het matras, draait u als het ware een matras tevoorschijn. De zit- en rugkussens komen onder het mechaniek terecht. Ze zullen altijd net niet de grond raken. U ligt dus op een apart matras. Dit systeem valt bij ons onder het Comfort bedsysteem. Er zijn ook prachtige slaapbanken beschikbaar waarbij het zitgedeelte ook onderdeel gaat maken van het bed. Het voordeel van deze slaapbanken is dat deze vaak mooi smal kunnen blijven. Bent u dus op zoek naar een kleine slaapbank dan kunt u binnen dit bedsysteem Functioneel een goed model vinden!

In onze showroom hebben wij meerdere modellen staan met beide bedsystemen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u alle uitleg te geven en de werking te laten zien. Uiteraard is er alle tijd in de showroom om de modellen ook zelf uit te proberen. De slaapbanken hebben ook een uitgebreide stoffencollectie, zodat u ook nog de keus heeft in welke kleur of stof u de slaapbank uitgevoerd wilt hebben.

Wij bezorgen en monteren uw slaapbank kosteloos in Nederland. Voor een levering op de Waddeneilanden vragen wij een toeslag. Wij nemen ook al het verpakkingsmateriaal mee, zodat u meteen kunt genieten van uw slaapbank!