Slaapbank 2 persoons

Op zoek naar een royale 2 persoons slaapbank die voldoet aan het hoogste niveau van kwaliteit en comfort? Ontdek het gevarieerde aanbod 2 persoons slaapbanken van Easy Living en bezoek onze showroom in Amsterdam. Onze deskundige adviseurs geven u graag tips en helpen u met het kiezen van een slaapbank 2 persoons die aan al uw wensen voldoet.

Soorten 2 persoons slaapbanken

Om u te helpen met het maken van een keuze, vindt u in de onderstaande tabel overzichtelijk de verschillende bedsystemen waar u uit kunt kiezen:

2 persoonsslaapbank met dwarsslaap mechaniek

2 persoons slaapbank met bedsysteem Rollomatic

2 persoons slaapbank met ClicClac systeem

2 persoons slaapbank met Twilight mechaniek

2 persoons slaapbank met Nova-Millennium mechaniek

Contact opnemen met Slaapbanken.nl

Heeft u een vraag over een van onze bedanken of wilt u een afspraak inplannen voor een showroombezoek? Dit kan door te bellen naar 020-633 11 61 of een e-mail te sturen naar info@slaapbanken.nl.

De service van Easy Living

Ons team staat voor u klaar en biedt u de hoogste mogelijke service tijdens het volledige aanschafproces. Dit betekent dat we uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te inventariseren, zodat u een slaapbank koopt waar u nog vele jaren van geniet. Komt u langs in onze showroom? Dan vertellen we u graag meer over de verschillende modellen en uitvoeringen. Daarnaast profiteert u met een aankoop bij Easy Living altijd van de volgende voordelen:

  • Gratis bezorgd in heel Nederland excl. de Wadden
  • Tijdens openingstijden bereikbaar voor vragen via WhatsApp
  • Groot assortiment 2 persoons slaapbanken van hoge kwaliteit
  • Deskundig advies in onze showroom in Amsterdam

Een 2 persoons slaapbank; de ruimtebesparende oplossing

Als u kiest voor een 2 persoons slaapbank heeft u het gemak van een bank en bed in één. Overdag kunt u genieten van het zitcomfort van de bank en mocht het nodig zijn dan tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn. Op deze manier kunt u veel ruimte besparen, omdat u niet meer hoeft te kiezen tussen een bank of een bed. Wij hebben een grote collectie 2 persoons slaapbanken. Een bedbank is vaak beschikbaar in meerdere modellen, bedmaten (zoals 140, 160 en 180 cm breed) en uitvoeringen. Er zijn diverse stoffen en kleuren mogelijk om uw 2 persoons slaapbank de uitstraling te geven die het beste bij u past.

Slaapbank tweepersoons voor dagelijks gebruik

Uiteraard gaan wij bij Easy Living gaan altijd voor de beste kwaliteit. Voor dagelijks gebruik adviseren wij echter graag de slaapbanken met het twilight mechaniek. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het mechaniek en de stabiele bodem die erin wordt gebruikt. Het metalen mechaniek kan op een eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank te hoeven verwijderen. Het zitgedeelte is gescheiden van het slaapgedeelte. Mede doordat het hoeslaken om het matras kan blijven zitten, is dit onmiskenbaar een pré bij dagelijks gebruik. Bij een aantal bedbanken is er een opbergruimte voor de hoofdkussens aanwezig. In deze slaapbank bedsysteem kunnen matrassen vanaf 14 cm dik. Er zijn al slaapbanken die een 16 cm, 18 cm of zelfs 20 cm dikke matras is het mechaniek hebben verwerkt! Vaak is er ook nog de keuze uit meerdere soorten matrassen, zodat u een ligcomfort kan uitkiezen die het beste bij u past.

Slaapbank 2 persoons kopen?

Wij hebben in onze showroom in Amsterdam een grote collectie 2 persoons slaapbanken. Bij ons kunt u meer dan 50 verschillende soorten slaapbanken bekijken en proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een bedbank een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw slaapbank gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden.

Vragen over de slaapbank 2 persoons?

Heeft u vragen over de 2 persoons slaapbanken die u graag aan ons wil stellen? U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen:

Telefoon:                           020-663 11 61                    (ma t/m za)

Whatsapp:                         06-82941119                      (di t/m za)

e-mail:                                 info@slaapbanken.nl

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.