Keuzehulp bedkasten - Wij helpen u graag! -slaapbanken.nl
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkasten

De eerste vraag die wij stellen is of u op zoek bent naar een bedkast voor 1 óf 2 personen. Wanneer u hieronder in de keuzehulp bedkasten aangeeft met hoeveel personen de bedkast gebruikt gaat worden, komt u weer een stap verder in de keuzehulp.

Bedkasten in diverse bedmaten

In ons assortiment hebben wij bedkasten in diverse bedmaten beschikbaar. Denk aan 1 persoons bedkasten, maar ook aan bedkasten met een bedbreedte van 120 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm breed. Daarnaast hebben wij ook enkele bedkasten beschikbaar die een langer bed kunnen geven dan 200 cm. Denk daarbij aan een bedlengte van 210 cm, maar wij hebben zelfs een model die kan op een lengte van 220 cm! Ideaal als u wat langer bent. Een bed van 120 cm breed noemen wij een twijfelaar. Bedkasten met een bed vanaf 140 cm breed zijn geschikt voor 2 personen. Uiteindelijk komt u via de keuzehulp bedkasten bij de productpagina's van de bedkasten. Op de productpagina kunt u terugvinden in welke bedmaten de desbetreffende bedkast beschikbaar is.

Bedkasten in diverse afwerkingen

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag invloed wilt hebben op de kleur van de bedkast. De meeste bedkasten zijn in diverse uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Op deze manier kunt u de bedkast een uiterlijk geven die bij uw huidige interieur past. Ook is het vaak mogelijk om met extra opties te werken, zoals verlichting in de bedkast óf een gestoffeerde achterwand. Per bedkast kunnen de diverse extra opties verschillen. In onze showroom geven onze adviseurs u graag informatie over de diverse mogelijkheden.

Uw bedkast gratis gemonteerd!

De bedkasten worden altijd kosteloos door ons eigen montageteam geleverd en gemonteerd. De bedkasten moeten altijd tegen een muur worden gemonteerd en kunnen niet vrijstaan in de ruimte. De kosteloze montage geldt voor Nederland excl. de Waddeneilanden. Wilt u in België een bedkast geleverd hebben? Neem dan contact met ons op voor de meerprijs.