Inklapbaar bureau Space smal- weinig ruimte? Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Inklapbaar bureau Space smal

Inklapbaar bureau Space smal

Uitgeklapt bureau als oplossing voor de thuiswerkers
Het opklapbare bureau van het programma Space
Opklapbaar bureau in een kast neemt weinig ruimte in.

Inklapbaar bureau Space smal

Het inklapbaar bureau Space smal is een smal meubel, maar ondertussen super multifunctioneel! Je kan dit inklapbaar bureau kiezen in een uitvoering van 45 of 60 cm breed. Moet u veel thuiswerken, heeft u weinig ruimte, en zoekt u een mooie oplossing voor een bureau? Dit inklapbaar bureau Space smal zorgt ervoor dat u na het werken alles mooi uit zicht kunt opbergen. Als u aan het werk gaat dan creëert u in een handomdraai een prettige werkplek om aan te werken. Deze uitvoering is ideaal als u echt maar beschikt over weinig ruimte. Tegen een meerprijs kunt u er ook een USB aansluiting en stekkerdoos in krijgen, zodat ook een stroom en oplaadpunt voor uw laptop en telefoon binnen handbereik is! Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Het inklapbaar bureau Space smal is een smal meubel, maar ondertussen super multifunctioneel! Je kan dit inklapbaar bureau kiezen in een uitvoering van 45 of 60 cm breed. Moet u veel thuiswerken, heeft u weinig ruimte, en zoekt u een mooie oplossing voor een bureau? Dit inklapbaar bureau Space smal zorgt ervoor dat u na het werken alles mooi uit zicht kunt opbergen. Als u aan het werk gaat dan creëert u in een handomdraai een prettige werkplek om aan te werken. Deze uitvoering is ideaal als u echt maar beschikt over weinig ruimte. Tegen een meerprijs kunt u er ook een USB aansluiting en stekkerdoos in krijgen, zodat ook een stroom en oplaadpunt voor uw laptop en telefoon binnen handbereik is!

Afhankelijk van de kleur/ uitvoering die u kiest begint de prijs voor een inklapbaar bureau Space Smal vanaf € 1.506,-

Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit inklapbaar bureau kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze adviseurs.

(Dit model staat op dit moment niet in onze showroom)

Specificaties

Kastbreedte (in cm)

45, 60

Kastdiepte (in cm)

42

Kasthoogte (in cm)

230

Uitgeklapte maat (in cm)

133