Tiny House Jamboree: Easy Living was aanwezig!

Afgelopen zaterdag 7 oktober was er dan eindelijk de lang verwachte Tiny House Jamboree op de BouwExpo in Almere. Wij waren daar als sponsor bij aangesloten en gingen vol verwachting ’s morgens  op weg naar Almere! Helaas werkte het weer niet mee, maar gelukkig mochten wij met onze informatie kraam naar binnen. Ook heeft het gelukkig geen bezoekers weerhouden om die dag naar Almere te komen! Wat een drukte en enthousiasme!

’s Morgens mochten wij van Easy Living een presentatie geven over ruimtebesparend inrichten. En met verbazing was dit meteen voor een volle zaal! Wij hopen tijdens deze presentatie veel mensen te hebben mogen enthousiasmeren over multifunctionele slaapbanken en bedkasten.


Nieuwsgierig? Deze presentatie en ook de andere interessante presentaties zijn binnenkort terug te vinden op de website van Tiny House Nederland en nu al te vinden op hun Facebook pagina. 

www.tinyhousenederland.nl

Wij vinden de Tiny House beweging een mooie ontwikkeling en zien uiteraard onze producten als een meerwaarde voor alle kleinere woningen zo ook de Tiny Houses. Met deze insteek zien wij ons dan ook als een mooie partner voor Tiny House Nederland en waren wij afgelopen weekend een trotse sponsor.

 

Tussen alle drukte door hebben wij ook even kunnen rondlopen op het terrein en waren zeer verbaast door het grote aantal (15!) Tiny Houses die aanwezig waren. Alle eigenaren gunde vol trots iedereen een kijkje in hun Tiny House. Wat een verschillende vormen en maten kan een Tiny House hebben! We hebben zeer mooie Tiny Houses gezien! 

Uiteraard gingen wij ook even langs Ties Bosman met zijn Your Tiny House model Gelderland. Daar stond trots een slaapbank van ons te pronken in zijn mooie Tiny House. Hopelijk heeft onze slaapbank zijn Tiny House een meerwaarde gegeven.
Wij hopen voor alle geïnteresseerde dat er meer grond beschikbaar gesteld gaat worden voor de Tiny Houses om daar tekunnen gaan wonen. Deze enormebelangstellingvoor deze vorm van wonen kan na zo’n dag toch niet onopgemerkt blijven?

Bedankt aan de organisatie en alle vrijwilligers voor deze gave dag
Heb je vragen over onze producten? Wij staan altijd vrijblijvend tot je beschikking om alles te beantwoorden.< Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 – 'Kijk, (zelfs )dat wordt ook een bed!' Ook last van ruimtetekort? >