#SpaceSavingSunday: wat en waarom?

Wauw! Vanuit Easy Living gaan wij je iedere zondag inspiratie geven van onze ruimtebesparende meubelen! Wij hebben daarom eigenhandig de zondag omgedoopt tot #SpaceSavingSunday. Iedere zondag kan je op al onze social media kanalen filmpjes, foto’s en uitleg vinden die je hopelijk inspireren om out of the box te denken bij de inrichting van een (kleinere) ruimte.

Wij als Easy Living zien niet alleen een veranderende huizenmarkt, maar ook een verandering in de samenstelling van de huishoudens en de woonwensen. Onder druk van de hoge huizenprijzen en hoge huren gaat men weer kleiner wonen. Projectontwikkelaars spelen met de bouw van steeds meer kleinere woningen slim in op deze vraag naar 'betaalbaar'. Daarnaast komen er ook steeds meer éénpersoonshuishoudens die een passende betaalbare woning nodig hebben. Ook zien wij, dat door de huidige woningmarkt, mensen niet gaan verhuizen, maar blijven wonen waar ze nu wonen. Echter moeten ze door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of de wens om meer ruimte in hun huidige huis te hebben steeds creatiever omgaan met de beschikbare m2.

Kleinere woningen en minder beschikbare m2 vraagt om efficiënt ruimtegebruik bij de inrichting van je woning. Wij hebben bij Easy Living prachtige bedkasten en slaapbanken die de oplossing kunnen bieden. Echter merken wij dat er in Nederland nog te veel onbekendheid is over deze multifunctionele meubelen. Onbekendheid, maar ook vooroordelen. Een slaapbank kan bijv. niet lekker zitten en/of slapen en een bedkast is nog zo’n opklapbed van vroeger; gordijntje ervoor en een waardeloze spiraalbodem. Aan ons dus de mooie taak om Nederland te enthousiasmeren over deze prachtige ruimtebesparende en multifunctionele meubelen. Wat ons betreft de meubels van nu én de toekomst! Hopelijk dragen wij iedere #SpaceSavingSunday bij aan de bekendheid van de slaapbanken en bedkasten en kunnen wij hiermee mensen helpen die worstelen met de woon uitdagingen van deze tijd!

Dus hou ons iedere zondag op #SpaceSavingSunday in de gaten en laat je inspireren!

< De bedkast met tafel #SpaceSavingSunday deel 1 Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017 – 'Kijk, (zelfs )dat wordt ook een bed!' >