Luxe slaapbank #SpaceSavingSunday deel 6

Een slaapbank kan tegenwoordig van zeer hoge kwaliteit zijn. Deze #SpaceSavingSunday staat in het teken van de luxe slaapbank.
Bij de keuze voor een luxe kwaliteit slaapbank hoeft u niet in te leveren op zit óf slaapcomfort. Zeker als u de slaapbank iedere nacht wil gaan gebruiken is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het matras, het mechaniek en de andere gebruikte materialen.
Uiteraard gaan wij bij Easy Living altijd voor de beste kwaliteit. Echter als u meer van uw slaapbank wil gaan vragen dan hebben wij daar ook de slaapbanken voor!

Als u op zoek bent naar een slaapbank voor iedere nacht of naar een slaapbank welke de sterkste bedsystemen en beste slaapcomfort hebben, dan gaan we naar de slaapbanken die beschikken over het twilight mechaniek. Deze mechanieken zijn verkrijgbaar met een metalen bodem en soms ook de keuze van een lattenbodem met brede latten:

Deze twilight mechanieken hebben zich al jaren bewezen de sterkste mechanieken te zijn. Dit heeft te maken met kwaliteit en zwaarte van het mechaniek en de stabiele bodem die wordt gecreëerd. Het mechaniek werkt zeer eenvoudig. Je hoeft niet eerst de kussens van de bank weg te halen. Met een voorwaartse draaibeweging draaien de kussens naar beneden en komt er een apart matras tevoorschijn waardoor het zitten en het slapen dus ten alle tijden gescheiden van elkaar blijft:

Het hoeslaken en de eventuele molton kunnen bij gebruik om het matras heen blijven zitten. Dekbed en hoofdkussens moeten elders worden opgeborgen. Bij sommige slaapbanken is er een ruimte om de hoofdkussens in op te bergen.

Deze Twilight systemen worden uitgevoerd met een keuze uit diverse kwaliteit matrassen. In deze slaapbanken kunnen bedden worden gecreëerd die echt niet onder hoeven te doen voor een gewoon bed. Deze luxe slaapbanken beginnen met kwaliteit matrassen van 14 cm dik. Er zijn echter al genoeg luxe slaapbanken die een 16 cm, 18 cm of zelf 20 cm dikke matrassen erin hebben verwerkt. Denk aan een zeer hoogwaardige pocketvering van 18 cm dik óf een volledige boxspring bed van 20 cm dik!

Wij kunnen er zelf heel enthousiast over vertellen en hopelijk met wat ondersteunend beeldmateriaal u alvast enthousiasmeren, maar liever nodigen wij u natuurlijk vrijblijvend uit in onze showroom. Hier hebben wij  meerdere luxe slaapbanken staan om voor u uit te proberen. Kom eens liggen op een kwaliteit slaapbanken en probeer alle verschillende varianten van de luxe slaapbank. Alleen op deze manier kunt u het zelf eens ervaren!

Alle luxe slaapbanken zijn verkrijgbaar in diverse (bed)maten en meerdere uitvoeringen. Elke slaapbank heeft zijn eigen stoffencollectie, zodat u ervoor kan zorgen dat u de kwaliteit én het uiterlijk kan kiezen dat bij u past. Mocht u ooit in de toekomst bij ons slagen, dan bezorgen wij uw luxe slaapbank gratis bij u thuis (vaste land van Nederland). Dat is pas kwaliteit!

< Bedkast met bureau #SpaceSavingSunday deel 7 Het liftbed #SpaceSavingSunday deel 5 >