De hoekslaapbank #SpaceSavingSunday deel 4

Loungen, zitten én slapen: de hoekslaapbank

Een hoekslaapbank is de ideale oplossing als u ruimte wil besparen. U heeft namelijk zowel het zitten als het slapen in 1 meubel verwerkt. De hoekslaapbanken in onze collectie kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Overdag kunt u heerlijk genieten van een prettig zitcomfort en ’s avonds tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn. In de meeste slaapbanken met hoek is er onder de longchair opbergruimte te vinden. Hier kunt u eventueel het beddengoed en de hoofdkussens kwijt.

                                                                                                    Hoekslaapbank Marnix

Een hoekslaapbank voor dagelijks gebruik

Uiteraard gaan wij bij Easy Living gaan altijd voor de beste kwaliteit. Voor dagelijks gebruik adviseren wij echter graag de slaapbanken hoek met het twilight mechaniek. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het mechaniek en de stabiele bodem die erin wordt gebruikt. Het metalen mechaniek kan op een eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank te hoeven verwijderen. Het zitgedeelte is gescheiden van het slaapgedeelte. Mede doordat het hoeslaken om het matras kan blijven zitten, is dit onmiskenbaar een pré bij dagelijks gebruik. In deze bedsystemen kunnen matrassen vanaf 14 cm dik. Er zijn al hoekslaapbanken die een 16 cm, 18 cm of zelfs 20 cm dikke matras is het mechaniek hebben verwerkt! Vaak is er ook nog de keuze uit meerdere soorten matrassen, zodat u een ligcomfort kunt uitkiezen die het beste bij jou past.

Stel uw eigen hoekslaapbank samen

Een hoekslaapbank is een ideale oplossing wanneer u een grote bank wenst, maar in dezelfde ruimte ook over een bed wilt beschikken. Bij de meeste hoekslaapbanken kunt u kiezen uit diverse matrassen, zodat u een ligcomfort kunt kiezen die past bij uw persoonlijke voorkeur. We bieden onze hoekslaapbanken in verschillende maten, uitvoeringen, materialen en diverse kleuren aan.

                                                                                                      Hoekslaapbank Brooklyn

De hoekslaapbank gratis thuisbezorgd

Wij bezorgen uw hoekslaapbank gratis bij u thuis (vaste land van Nederland), de service die u mag verwachten van een speciaalzaak. Tijdens het koopproces zullen wij u een aantal vragen stellen over de afleversituatie van de slaapbank hoek. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de hoekslaapbank goed bij u naar binnen kan. Voor de bezorging van uw hoekslaapbank werken wij met ons eigen ervaren bezorgteam. Wij nemen ook al het verpakkingsmateriaal weer mee. Als wij weg gaan kunt u meteen uw hoekslaapbank gaan gebruiken!

Een hoekslaapbank kopen?

Wij hebben in onze showroom in Amsterdam meerdere slaapbanken die verkrijgbaar zijn met een hoek. Bij ons kunt u meerdere soorten hoekslaapbanken bekijken en proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een bedbank een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw slaapbank gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden.

In onze showroom bent u welkom om onze collectie te bekijken en uit te proberen! Wij geven uw graag vrijblijvend advies.

< Het liftbed #SpaceSavingSunday deel 5 Waarom een opklapbed of bedkast? #SpaceSavingSunday deel 3 >