De bedkast met tafel #SpaceSavingSunday deel 1

De bedkast met tafel; 2 functies in één!

Wanneer je de ruimte optimaal wilt gebruiken is het handig om te kiezen voor een multifunctioneel meubel. Multifunctioneel betekent dat het meubel meer dan 1 functie heeft. Deze eerste editie van #SpaceSavingSunday willen wij graag de aandacht geven aan de bedkast met tafel!
Bij een bedkast kan je het bed omhoog wegklappen in een afgewerkte kast. Overdag, als je het bed niet gebruikt, is er dus veel ruimte over! Combineer je de bedkast met een tafel ervoor, dan heb je overdag een tafel om aan te kunnen werken én eten. Zo hoef je niet altijd een bed te hebben staan die je alleen 's nachts gebruikt én ook nog apart een tafel.
Bedenk hoeveel ruimte je kan besparen met dit efficiënte meubel: de bedkast met tafel!

 

Bedkast programma Space met tafel

Uiteraard wil je graag dat de bedkast met tafel ook past bij jouw interieurstijl. Zowel de bedkast als tafel is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kleuren. Een bedkast is eventueel ook uit te breiden met diverse opberg- én kledingkasten. Bij de bedkasten is er veel mogelijk qua keuze in matrassen, zodat je altijd een matras hebt dat past bij jouw wensen. Voor de keuze van een matras voor de bedkast is de maximale dikte die gekozen mag worden en het soort matrasvulling van belang.Bij de meeste bedkasten kan het beddengoed mee worden opgeklapt. In de bedkasten zitten altijd bevestigingsbanden die het matras en het eventuele beddengoed op hun plaats houden bij het in- en uitklappen. En met behulp van de gasveren kost het bijna geen kracht om de bedkast in of uit te klappen!

 

Bedkast programma Ulisse dining

Nieuwsgierig? Kom een langs in onze showroom!

< Slaapbanken met Scandinavisch uiterlijk #SpaceSavingSunday deel 2 #SpaceSavingSunday: wat en waarom? >