Bedkast 1 persoons horizontaal - Ruimtebesparend - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast 1 persoons horizontaal

1 persoons bedkast horizontaal

Als u op zoek bent naar een 1 persoons bedkast horizontaal hebben wij diverse modellen beschikbaar. Alle bedkasten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen. In onze showroom kunt u de meeste modellen komen bekijken en uitproberen. Onze ervaren adviseurs zijn voor u aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Ervaren adviseurs
Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

3 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Icon Aanbod Groen
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies Groen
Vakkundig advies
Icon Bezorging Groen
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

Een bedkast: handig om diverse redenen!

Een bedkast kan om diverse redenen een goed idee zijn om aan te schaffen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk om ruimte te besparen. Een bed gebruik je overdag niet, dus waarom moet die altijd uit staan in de kamer? Overdag kunt u die ruimte vast veel beter gebruiken! Ook kan een bedkast ideaal zijn als oplossing voor uw gasten. Wilt u graag gasten kunnen ontvangen, maar wilt u niet een hele kamer opofferen? Maak de kamer multifunctioneel en zet een bedkast in de ruimte! Bedenk voor uw bezoek aan onze showroom waarvoor u een bedkast wilt gebruik en welke ruimte hiervoor geschikt zou zijn. Neem dan ook de afmetingen van deze ruimte mee, zodat er gezamenlijk met de adviseurs in de showroom gekeken kan worden welke bedkast het meest passend is.

U hoeft uw bedkast niet zelf te monteren!

Easy Living heeft een eigen montageteam met ervaren monteurs die uw bedkast komen monteren. Deze service is kosteloos in Nederland (excl. de Wadden) Onze monteurs zorgen ervoor dat uw bedkast veilig aan de muur wordt gemonteerd. Daarnaast nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal weer mee. Als zij weg zijn kunt u meteen gaan genieten van uw bedkast!

Laat u inspireren door Easy Living