bedkast combineren met bank tafel of bureau -slaapbanken.nl
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast combineren met bank, tafel of bureau?

U kunt een 2 persoons bedkast ook combineren met een bank, tafel of bureau. Op deze manier wordt de bedkast multifunctioneel! Klik hieronder op de gewenste variant om te zien welke bedkasten wij in onze collectie hebben.

Maak uw bedkast multifunctioneel!

Het is mogelijk om een 2 persoons bedkast te combineren met een bank, tafel óf bureau. Hierdoor wordt uw bedkast ook nog eens multifunctioneel! Overdag heeft u dan namelijk ook nog eens een bank, tafel óf bureau tot uw beschikking. Zo heeft het meubel 2 functies tegelijk! Ideaal als u ruimte moet besparen. Het is ook mogelijk om bijpassende opbergkasten te kiezen. Uiteraard zijn de bedkasten verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen Op deze manier kunt u de bedkast een uiterlijk geven die past bij uw huidige interieur. Via de keuzehulp laten wij u de verschillende producten zien. Op de productpagina's van de bedkasten kunt u nog meer informatie vinden over de afmetingen en mogelijkheden van het product. Uiteraard kunnen wij u een nog beter beeld geven tijdens een bezoek aan onze showroom.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wij begrijpen heel goed dat u uw nieuwe bedkast eerst wilt zien, voordat u deze aanschaft. Wij nodigen u daarom uit in onze showroom in Amsterdam. We nemen graag de tijd om u alle modellen te laten zien, terwijl u onder het genot van een kopje koffie de bedkasten uitprobeert. Ons team heeft ruime ervaring om u goed te adviseren. Ook hebben wij ons eigen montage team die uw bedkast veilig op uw uitgekozen plek komt monteren aan de wand.

Voor vragen of meer informatie over onze bedkasten of service stuurt u een bericht via WhatsApp naar 020 6631161 of neemt u telefonisch contact op via 06 82941119. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@slaapbanken.nl.