Bedkast Space met bank armleuningen

Kastbreedte (in cm) 129 - 169 - 189 - 209
Kastdiepte (in cm.) 119
Kasthoogte (in cm.) 230
Uitgeklapte maat (in cm) 220
Bedbreedte (in cm) 100 - 140 - 160 - 180
Bedlengte (in cm) 200
Uitklaprichting Vertikaal
Ondervering Lattenbodem

De bedkast Space kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit. De bedkast Space inclusief bank is ook nog eens voorzien van een solide bank met opbergruimte onder het zitgedeelte! De zitbank is in meerdere vormen en met of zonder armleuningen te verkrijgen. Daarnaast is er ook keuze uit de vorm van de armleuningen en kan de bank worden verlengd met een longchair of hoekdeel! Uiteraard is er keuze uit diverse stoffen om het geheel van de bank aan te passen naar uw wensen en uw woonstijl. Het mechaniek van de bedkast is zeer eenvoudig te bedienen en kost weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen dagelijks te gebruiken valt. Dit programma heeft als standaard kleuren voor de romp: wit dekor, eiken structuur dekor, sonoma eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw. Bedkast Space is een zeer uitgebreid programma, zo is enkel de bedkast verkrijgbaar (zonder bank ervoor) maar kan die ook worden gemaakt met een aanbouwtafel om de bedkast op een andere manier multifunctioneel te laten zijn. Ook is de bedkast Space beschikbaar in een horizontale uitvoering.

De prijzen van de bedkasten met bank met armleuningen beginnen bij:

  • € 5.168, bij bedmaat 100x200 cm.
  • € 5.619, bij bedmaat 140x200 cm.
  • € 5.931, bij bedmaat 160x200 cm.
  • € 7.000, bij bedmaat 180x200 cm.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u de prijs daarvan doorgeven. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom.

De aanbouwtafel heeft een meerprijs vanaf € 607

In onze showroom hebben wij de bedkast Space uitgevoerd met een bank met aanbouwdeel inclusief 2 zijkasten zoals in de bijgevoegde animatie. De bedbreedte is bij deze uitvoering is 160 cm. Wij hebben in de showroom ook de bedkast Space met een bed van 100 cm. inclusief aanbouwtafel én de horizontale variant met een bed van 140 cm. inclusief bovenkast én zijkast. In onze showroom kunnen wij u goed de mogelijkheden van de bedkast Space laten zien en uitleggen.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Bedkast Space met bank armleuningen kopen

Wilt u Bedkast Space met bank armleuningen kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom