Bedkast Space horizontaal met bank

Kastbreedte (in cm) 215
Kastdiepte (in cm.) 42
Kasthoogte (in cm.) 113 - 170
Uitgeklapte maat (in cm) 117 - 160
Bedbreedte (in cm) 90 - 140
Bedlengte (in cm) 200
Uitklaprichting Horizontaal
Ondervering Lattenbodem

De bedkasten Space kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. De bedkast Space inclusief bank is ook nog eens voorzien van een solide bank met opbergruimte onder het zitgedeelte! Uiteraard is er keuze uit diverse stoffen om het geheel van de bank aan te passen naar uw wensen en uw woonstijl. Het mechaniek van de bedkast is zeer eenvoudig te bedienen en kost weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen dagelijks te gebruiken valt. Dit programma heeft als standaard kleuren voor de romp: wit dekor, eiken structuur dekor, sonoma eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw. Bedkast Space horizontaal is ook verkrijgbaar zonder bank ervoor en in de bedmaat 90 x 200 cm.

De prijzen van de bedkasten met bank met armleuningen:

  • € 6.539, bij bedmaat 140x200 cm

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u de prijs daarvan doorgeven. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom.

In onze showroom hebben wij de bedkast Space verticaal uitgevoerd met een bank met aanbouwdeel inclusief 2 zijkasten zoals in de bijgevoegde animatie. De bedbreedte is bij deze uitvoering is 160 cm. Wij hebben in de showroom ook de bedkast Space met een bed van 100 cm. inclusief aanbouwtafel én de horizontale variant met een bed van 140 cm. inclusief bovenkast én zijkast exclusief bank. In onze showroom kunnen wij u goed de mogelijkheden van de bedkast Space laten zien en uitleggen.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Bedkast Space horizontaal met bank kopen

Wilt u Bedkast Space horizontaal met bank kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom