Bedbank Colpus eiken - verrassend veelzijdig - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank Colpus eiken

Slaapbank of bedbank Colpus rechtop als bank in de woonkamer
Slaapbank Colpus Eik 2 2
Slaapbank Colpus Eik 3 2
Slaapbank Colpus Eik 4 2
De slaapbank of bedbank Colpus uitgeklapt als bed met een maat van 140x200 cm.
Slaapbank Colpus met verstelbare hoofdsteun in de bedstand

Bedbank Colpus eiken

Bedbank Colpus eiken hoort met de CLIC-CLAC systemen bij het functioneel dwars mechaniek die geheel op eigen manier samen te stellen zijn. Colpus staat voor het onderstel dat wordt gekozen. Bij deze bedbank is dat een zwart onderstel met eiken houten poten. Het programma van de CLIC-CLAC systemen geeft u de keuze uit 6 verschillende onderstellen én dus keuze uit meerdere poot en armleuning opties. U heeft de keuze uit de volgende modellen: Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Bedbank Colpus eiken hoort met de CLIC-CLAC systemen bij het functioneel dwars mechaniek die geheel op eigen manier samen te stellen zijn. Colpus staat voor het onderstel dat wordt gekozen. Bij deze bedbank is dat een zwart onderstel met eiken houten poten. Het programma van de CLIC-CLAC systemen geeft u de keuze uit 6 verschillende onderstellen én dus keuze uit meerdere poot en armleuning opties. U heeft de keuze uit de volgende modellen:

Fraction (zonder armleuningen, zwarte metalen poot)
Balder (met eiken houten poot en armleuningen)
Aslak (zonder armleuningen, eiken houten poot)
Minimum (zonder armleuningen, chrome poot)
Mimer (brede gestoffeerde armleuningen, eiken houten poot)
Colpus (zonder armleuning, eiken houten poot)
Colpus black (zonder armleuning, zwarte houten poot)

Als de keuze voor het onderstel is gemaakt, heeft u daarnaast ook keuze uit 4 verschillende matrassen: classic, pocketvering, latex of softspring. De matrassen verschillen allemaal qua matrasvulling, hardheid en comfort. U kiest het matras wat het beste past bij uw wensen en het gebruik van de slaapbank. U kunt de matrassen in onze showroom bekijken en uitproberen.

Slaapbank Aslak in beweging van bed naar bank langs de muur

Bent u uit uw wens welk onderstel en welke matras het beste bij u past? Dan kunt u daarna de kleur en stof kiezen. U kunt kiezen uit een gestoffeerd matras. Dan is de stoffering aan het matras vast gemaakt en is de look dus gecapitonneerd. Heeft u liever een losse hoes? Ook dat kan! Op deze manier kunt u de hoes gemakkelijk laten reinigen en in de toekomst de kleur van de bedbank nog eens afwisselen en de bank met gemak een andere uitstraling heeft. Het is ook mogelijk om met een vast gestoffeerd matras te beginnen en later een losse hoes te kopen. Kortom tezamen met de keuze uit diverse stoffen en kleuren is de variatie mogelijkheid met deze modellen eindeloos.

Het functioneel dwars mechaniek waartoe de CLIC-CLAC systemen behoren, hebben een zeer degelijk systeem en een goede lattenbodem. Onder deze lattenbodem, als u de bank omhoog haalt, is er een opbergruimte waar u wat beddengoed in kwijt kunt. Het systeem is zeer gemakkelijk te bedienen en heeft meerdere standen. U heeft een gewone zitstand, maar ook een lounge stand waarbij de bank iets meer achterover leunt en u dus wat meer onderuit zal zitten. Naast de slaapstand heeft ieder model ook een verstelbaar hoofdeinde. Op deze manier verandert de bedbank in een grote relax bank en kan er heerlijk onderuit tv worden gekeken of een boek worden gelezen. De systemen bieden een door u zelf samen te stellen comfort voor langdurig gebruik. Aangezien alle onderdelen los te bestellen zijn kunt u in de toekomst, indien noodzakelijk, ook eenvoudig een onderdeel vervangen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe matras of een nieuwe hoes.

De bedbank Colpus eiken is verkrijgbaar in de bedmaat 140 x 200 cm.

Comfortabele bedbank voor langdurig gebruik
Keuze uit 4 verschillende matrassen en 6 verschillende onderstellen
Gratis bezorging in heel Nederland (excl. de Wadden)
Voorzien van het Clic-Clac bedsysteem

In onze showroom hebben wij de modellen Aslak, Balder en Minimum staan. Daarnaast hebben wij ook alle 4 de matrassen aanwezig om uit te proberen en alle kleuren en stofstalen.

Afmetingen en prijzen

De prijs van de bedbank Colpus eiken is o.a. afhankelijk van het soort matras dat u kiest. Onderstaande prijzen zijn de vanaf-prijzen met een classic gestoffeerd matras. Voor verder informatie over de prijsopbouw neemt u contact op met onze showroom.

Prijs met Classic matras met vaste stoffering vanaf:

€ 1.156 met Classic gestoffeerd matras bij bedmaat 140x200 cm.

Specificaties

Bankbreedte (in cm)

200

Bankdiepte (in cm)

97

Uitgeklapte maat (in cm)

140

Bedbreedte (in cm)

140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

40

Ondervering

Lattenbodem

Matras opties

Classic, Latex, Soft spring, Spring

Bedsysteem

Clic-clac

Bekleding

Stof

Bekleding Afneembaar

Ja