Bedbank aanbieding Brooklyn 160 grijs - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank aanbieding Brooklyn 160 grijs

Stel een vraag
Slaapbank Brooklyn 140 Grijs Aanbieding 1

Bedbank aanbieding Brooklyn 160 grijs

Bedbank Brooklyn is jouw ideale Bedbank als je op zoek bent naar een fijne bank en een goed bed voor uw gasten. Door het 16 cm. dikke polyether matras biedt u uw gasten een comfortabel bed en kunnen ze met gemak iets langer blijven!

Ook als u zelf af en toe gebruik gaat maken van deze Bedbank biedt het Comfort mechaniek in de Bedbank Brooklyn u zeer veel gebruiksgemak. Zonder eerst de rug- en zitkussens eraf te halen tovert u in een handomdraai het bed tevoorschijn. Het zit- en liggedeelte zijn bij dit systeem van elkaar gescheiden. Het hoeslaken kan gewoon mee worden opgeklapt. Het dekbed en de hoofdkussens dienen elders te worden opgeborgen. Deze Bedbank heeft een matrasmaat van 160x200 cm. en is uitgevoerd in een grijs gemêleerde stof.

In deze stof bedraagt de prijs nu € 1.949,- i.p.v. € 2.290,-. Shop de slaapbank Brooklyn grijs nu in onze webshop.

De Bedbank aanbieding Brooklyn is ook verkrijgbaar met een bedmaat van 140x200 cm. Shop nu de slaapbank Brooklyn grijs in de aanbieding.

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

Wanneer wij de Bedbank Brooklyn bij u komen leveren, is het van belang om te weten dat deze bedbank voor een groot gedeelte gedemonteerd kan worden. Het grootste deel dat overblijft heeft een maat van 165x90x70 cm. en moet wel bij u naar binnen kunnen. Een wenteltrap of een trap met een knik zouden voor problemen kunnen zorgen. Wij verzoeken u dan ook dit goed op te meten of om contact met ons op te nemen.Wij monteren de Bedbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service! Levering en montage zijn dus GRATIS.

Op verlanglijstje
Specificaties
Bankbreedte (in cm)

208

Bankdiepte (in cm)

95

Uitgeklapte maat (in cm)

215

Bedbreedte (in cm)

160

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

58

Ondervering

Metalen raster

Matras opties

Polyether

Bedsysteem

Comfort

Bekleding

Stof

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling