Bedbank aanbieding Brooklyn 160 grijs

Bankbreedte (in cm) 208
Bankdiepte (in cm) 95
Uitgeklapte maat (in cm) 215
Bedbreedte (in cm) 160
Bedlengte (in cm) 200
Bedhoogte (in cm) 58
Ondervering Metalen raster
Matras opties Polyether
Bedsysteem Nova-millennium
Bekleding Stof

Bedbank Brooklyn is jouw ideale Bedbank als je op zoek bent naar een fijne bank en een goed bed voor uw gasten. Door het 16 cm. dikke polyether matras biedt u uw gasten een comfortabel bed en kunnen ze met gemak iets langer blijven!

Ook als u zelf af en toe gebruik gaat maken van deze Bedbank biedt het Nova-Millenium mechaniek in de Bedbank Brooklyn u zeer veel gebruiksgemak. Zonder eerst de rug- en zitkussens eraf te halen tovert u in een handomdraai het bed tevoorschijn. Het zit- en liggedeelte zijn bij dit systeem van elkaar gescheiden. Het hoeslaken kan gewoon mee worden opgeklapt. Het dekbed en de hoofdkussens dienen elders te worden opgeborgen. Deze Bedbank heeft een matrasmaat van 160x200 cm. en is uitgevoerd in een grijs gemêleerde stof.

In deze stof bedraagt de prijs nu € 1.749,- i.p.v. € 1.955,- ook te koop hier in onze webshop

De Bedbank aanbieding Brooklyn is ook verkrijgbaar met een bedmaat van 140x200 cm. Klik hier!

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

Wanneer wij de Bedbank Brooklyn bij u komen leveren, is het van belang om te weten dat deze bedbank voor een groot gedeelte gedemonteerd kan worden. Het grootste deel dat overblijft heeft een maat van 165x90x70 cm. en moet wel bij u naar binnen kunnen. Een wenteltrap of een trap met een knik zouden voor problemen kunnen zorgen. Wij verzoeken u dan ook dit goed op te meten of om contact met ons op te nemen.
Wij monteren de Bedbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service!
Levering en montage zijn dus GRATIS.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Bedbank aanbieding Brooklyn 160 grijs kopen

Wilt u Bedbank aanbieding Brooklyn 160 grijs kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom