Bedbank aanbieding 2 slaapfauteuils Alexa 80 rood

Bankbreedte (in cm) 2x80
Bankdiepte (in cm) 99
Uitgeklapte maat (in cm) 200
Bedbreedte (in cm) 2x80
Bedlengte (in cm) 200
Bedhoogte (in cm) 40
Ondervering lattenbodem
Matras opties gelformmatras
Bedsysteem BZ-systeem
Bekleding Stof

Een set van de slaapfauteuil Alexa is de ideale oplossing wanneer u flexibel wilt kunnen beschikken over een één- óf tweepersoonsbed!
Door twee slaapfauteuils Alexa tegen elkaar aan te zetten ontstaat er een bank, maar ook een bed 160x200 cm. Omdat het twee losse elementen zijn kunt u ze onafhankelijk van elkaar uitklappen. Handig wanneer er maar één gast is. Tevens kunt u ze te allen tijde uit elkaar schuiven, zowel in de zit óf slaapstand.

U verandert de slaapfauteuil Alexa met gemak in een comfortabel bed. Wanneer u het zitgedeelte iets optilt en naar voren trekt, rolt het bedsysteem uit.
In de Bedbank zit een lattenbodem verwerkt met daarop een kwalitatief goed matras. De vulling bestaat uit een onderlaag van polyether met een zeer comfortabele toplaag van gelform. Een set van de slaapfauteuil Alexa geeft een bedmaat van 2x80x200 en is uitgevoerd in de kleur rood.

In deze stof bedraagt de prijs voor de 2 slaapfauteuils Alexa 80 met gelformmatrassen € 1.199 i.p.v. € 1.358, te koop hier in onze webshop

In onze webshop zijn de slaapfauteuils ook verkrijgbaar in het grijs.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Bedbank aanbieding 2 slaapfauteuils Alexa 80 rood kopen

Wilt u Bedbank aanbieding 2 slaapfauteuils Alexa 80 rood kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom