Slaapbank Tripi - Easy Living
Icon Offer
Spacious offer in our showroom
Icon Advice
Professional advice
Icon Delivery White X2
Free delivery across NL, excluding the Wadden Islands
Languages

SPECIALIST IN SOFA BEDS & MURPHY BEDS

Sofa bed Tripi

 2.476,00
Tripi Sofa Bed 318 P2 Web
Tripi Sofa Bed 318 P7 Web
Tripi Sofa Bed 318 P3 Web
Tripi Sofa Bed 318 P5 Web
Tripi Sofa Bed 565 E15 Web
Tripi Sofa Bed 565 E8 Web
Tripi Sofa Bed Icon
Tripi Sofa Bed 535 P2 Web
Tripi Sofa Bed 565 P2 Web
+2

Sofa bed Tripi

Slaapbank Tripi is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke ruimte, met lekkere dikke kussens en uitnodigende ronde vormen voor een comfortabele zitervaring. Deze slaapbank met zachte armleuningen die fijne ondersteuning bieden en uitnodigen om lekker in een hoek te kruipen. Het snelle ombouwmechanisme van zitbank naar bed speelt in op de behoefte aan het optimaliseren van leefruimtes. Het pocketveringmatras en extra zachte foam garanderen comfort, terwijl het praktische ontwerp eenvoudige transformatie naar een bed van 150x200 cm mogelijk maakt. Het verborgen opbergvak tijdens het uitklappen is ideaal voor het opbergen van beddengoed in kleinere ruimtes. Met een combinatie van veren en fiberfill bieden de kussens volledige ondersteuning, waardoor Tripi uitnodigt tot ontspannen loungen. Kies voor de veelzijdigheid van Tripi als je zoekt naar een slaapbank met comfort, gebruiksgemak en slimme opbergruimte in huis read more

Upholstery color

318 Cordufine, Beige

535 Boucle, Forest Green

565 Twist, Granite

 2.476,00
On my wish list
Keep me informed

Leave your e-mail address and we will inform you when the product is back in stock.

Product information

Are you unsure about the color? Then request a free sample! We hope this helps you make the right decision.

This sofa bed is NOT in our showroom.
What do we have in our showroom? We have spacious 50 sofa beds in our showroom, including several sofa beds from this manufacturer and of course the fabric samples.
You can contact us for experienced advice about sofa beds. Be welcome!

Important information regarding the delivery of the sofa bed:

The sofa bed is packed in cardboard boxes and can be taken anywhere. We assemble the sofa bed at the location you choose and take all the packaging material with us; that's some service!
Delivery and assembly are FREE in the Netherlands (excl. the Wadden).
Would you like a delivery on the Wadden Islands or in Belgium?
Please contact us first about the possibility and additional costs.

NB: € 100 return with your purchase if you opt for self-assembly! We deliver your sofa bed to the ground floor and you assemble the sofa bed yourself. The clear instructions for use make this easy to do! When ordering, please note in the comments field that you choose self-assembly and we will ensure that you receive € 100 in return.

Delivery takes place within, depending on your place of residence 4 – 6 weeks place. Do you have a deadline? Please first contact our employees to discuss this.

Slaapbank Tripi: ervaar Scandinavisch design in zijn meest functionele vorm!

Deze slaapbank Tripi is een stijlvolle aanvulling is op elke ruimte.
Deze slaapbank heeft lekkere dikke kussens en ronde vormen die uitnodigen om te gaan zitten. Slaapbank Tripi biedt een harmonieuze mix van vorm en functie. De zachte armleuningen zorgen voor fijne ondersteuning, maar bieden ook de mogelijkheid om lekker in de hoek te kruipen.
Tripi is uitgerust met een snelle ombouw van zitbank naar bed, waardoor het perfect inspeelt op de hedendaagse behoefte aan het optimaliseren van leefruimtes.
Het pocketveringmatras zorgt voor zowel zit- als slaapcomfort, waarbij het extra zachte foam in de matras het gebruiksgemak vergroot.
Deze 3-zits slaapbank van Innovation Tripi is niet alleen een esthetisch verantwoorde keuze, maar biedt ook praktische opbergruimte. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het mogelijk om de slaapbank eenvoudig om te zetten in een comfortabel bed met een slaapoppervlak van 150x200 cm.
Een verborgen opbergvak komt tevoorschijn tijdens het uitklappen, ideaal voor het opbergen van beddengoed in een kleine ruimte.
De hoge mate van comfort wordt gegarandeerd door de pocketvering met hyperzacht schuim in zowel het zit- als liggedeelte. De kussens, gevuld met een combinatie van veren en fiberfill, bieden volledige ondersteuning en nodigen uit tot ontspannen loungen.
Kies voor de veelzijdigheid van Tripi als je op zoek bent naar een slaapbank met comfort, gebruiksgemak en slimme opbergruimte voor elke ruimte in huis. Het is ook mogelijk om een bijpassende poef te bestellen. KLIK HIER voor de poef Cornila.

Specifications

Sofa width (in cm)

227

Bench depth (in cm)

108

Bed width (in cm)

150

Bed length (in cm)

200

Bed height (in cm)

43

Unfolded size (in cm)

150

Fold-out direction

Along the wall

Mattress filling

Pocket suspension

Upholstery color

318 Cordufine, Beige, 535 Bouclé, Forest Green, 565 Twist, Granite

Delivery time

4 – 6 weeks

Can you view it in the showroom?

no

Alternative products