Webshop Easy Living - Slaapbanken & bedkasten - Easy Living .nl
Easy has a wide range of sofa beds and folding beds
Spacious offer in our showroom
Professional Advice
Professional advice
We deliver the sofa beds and / or wall beds to your home
Free delivery across NL, excluding the Wadden Islands

SPECIALIST IN SOFA BEDS & MURPHY BEDS

WELCOME TO OUR WEBSHOP!

U heeft in onze webshop keuze uit een aantal van onze best verkopende slaapbanken en opklapbedden of bedkasten! Wanneer u snel een bedbank of bedkast nodig heeft dan kunt u van deze voorselectie uit onze collectie gebruik maken. Hierbij hebben wij gekeken naar slaapbanken en opklapbedden die u eventueel iedere nacht kan gebruiken of wanneer u een keuze zou willen maken voor een opklapbed of slaapbank voor familie of vrienden die één nacht of een paar dagen gebruik van het bed gaan maken.

Wij proberen de voorraad van onze webshop op peil te houden, zodat wij deze snel kunnen uitleveren uit voorraad. Als u op de slaapbank of bedkast van uw keuze klikt dan kunt u ook zien hoeveel er nog voorradig zijn. Wanneer de slaapbank of bedkast niet voorradig is, kunt u ons altijd even contact met ons opnemen om na te vragen wanneer wij de nieuwe voorraad gaan ontvangen.

Wanneer u twijfelt over de kleur en/of de stof dan kunt u altijd eerst gratis een staaltje aanvragen ! Wij hopen dat dit u zou kunnen helpen de knoop door te hakken.
Vindt u bestellen online toch nog spannend? U bent altijd van harte welkom om al onze slaapbanken en opklapbedden in de showroom uit te proberen!

Daar de slaapbanken en opklapbedden niet eenvoudig onder arm mee te nemen zijn, leveren  en monteren wij deze gratis in Nederland (excl. de Wadden)
Would you like a delivery on the Wadden Islands or in Belgium?
Please contact us first about the possibility and additional costs.

Ask? watch here the most frequently asked questions

33 Resultaten

Show by:

Sort by:

Filter