Slaapbank aanbieding Sly 140 blauw

Bankbreedte (in cm) 200
Bankdiepte (in cm) 94
Uitgeklapte maat (in cm) 140
Bedbreedte (in cm) 140
Bedlengte (in cm) 200
Bedhoogte (in cm) 41
Ondervering Metalen raster
Matras opties Pocketvering
Bedsysteem Dwarsslaap systeem
Bekleding Stof

Als u op zoek bent naar een strak en luchtig model dan komt slaapbank Sly zeker in aanmerking!
Slaapbank Sly behoort tot de dwarsslapers wat betekent dat er horizontaal langs de muur wordt geslapen. Hierdoor komt de slaapbank als bed minder ver de kamer in dan bij de andere modellen. Slaapbank Sly is dus zeer geschikt voor de langere smalle kamers.

Wanneer er maar één persoon gebruik van de slaapbank gaat maken hoeft u niet de gehele slaapbank uit te klappen. Wanneer de rugkussens worden weggenomen is het bed voor 1 persoon namelijk direct klaar! Dit beddeel heeft een afmeting van 78 x200 cm.
Extra handig: slaapbank Sly beschikt ook nog eens over een zeer groot opbergvak waar het beddengoed in kan worden opgeborgen! Wanneer u het zitgedeelte naar voren schuift bereikt u het opbergvak.
Als u een tweepersoonsbed nodig heeft kantelt u het rugdeel wat rechtop staat naar beneden. Zo ontstaat er een bed van 140 x 200!
Als matras heeft slaapbank Sly een prima pocketveringmatras én kan deze slaapbank met gemak regelmatig worden gebruikt als extra slaapplek bij u thuis.
Slaapbank Sly is uitgevoerd in een blauwe stof.

De prijs voor de slaapbank Sly is € 1.095 i.p.v. € 1.133, ook te koop hier in onze webshop

De slaapbank aanbieding Sly is voor € 1.095 ook leverbaar in een rode stof.

Belangrijke informatie m.b.t. de levering:

De slaapbank Sly zit verpakt in 3 kartonnen dozen en kan overal naar binnen. Wij monteren de slaapbank op de door u uitgekozen plek en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service! Levering en montage zijn dus GRATIS.

WhatsApp: Wij zijn bereikbaar tussen 0900-1700 dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Mail: Wij zijn 24/7 bereikbaar per Email, afhankelijk van de drukte in de showroom reageren wij zo snel mogelijk.

Slaapbank aanbieding Sly 140 blauw kopen

Wilt u Slaapbank aanbieding Sly 140 blauw kopen? Kom dan naar onze vestiging in Amsterdam. U vindt de routebeschrijving op onze contactpagina.

Bekijk in de showroom

Showroom